Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A lányom fejét...

Mit tegyek? A lányom fejét elcsavarta egy leszbikus lány!

Figyelt kérdés
Van egy lányom, aki pár hónap múlva lesz 16 éves. Kb. 4 hónapja megismert egy 21 éves lányt valahol. Azóta folyton csak róla áradozik, hogy milyen okos, jófej stb..Én még örültem is neki, hogy megismert egy értelmes lányt. Találkoztam is már a lánnyal, tényleg okosnak tűnik. Viszont furcsa volt számomra, mikor együtt voltak, hogy olyan túl szorosnak tűnik a barátságuk..pl. ez a lány folyton simogatja, ölelgeti a lányomat. Nemrégen véletlenül rápillantottam a lányom msn beszélgetésére, mert a gépen volt dolgom, ő addig elment valamerre és nem lépett ki a beszélgetésből. Megláttam egy ilyen mondatot "hidd el én is, de anyu már múltkor is majdnem észrevett" Hát erre azért felkaptam a fejemet..pedig soha nem szoktam a lányom után kutakodni, nem lépek be a magánszférájába. Feljebb görgettem a beszélgetést és megláttam, hogy ez a lány konkrétan ezt írta lányomnak:"alig várom már, hogy újra megcsókolhassalak" aztán pedig 2 sorral feljebb ezt "irántad tényleg érzek valamit én nem azért viselkedem veled így, hogy mihamarabb megkaphassalak" Hát nagyon ledöbbentem. Nem akartam ezt szóvá tenni, de a lányomtól megkérdeztem, hogy az új barátnőjének hogyhogy nincs barátja. Ő erre azt felelte, hogy mert nem érdeklik a fiúk. Na..ekkor én már teljesen ki voltam akadva..Aztán rá pár napra a lányom fényképezőjét használtam és miután vissza akartam nézni az általam készített fotókat, megtaláltam egy igen csak bizarr fotót. A képen a lány volt és a lányom ilyen nyakpuszilós pózban. Úgy gondoltam, muszáj rákérdeznem arra, hogy van-e köztük valami egyéb is a barátságon. A lányom persze kiakadt, hogy hogy feltételezhetek ilyet. De számomra ez nagyon megdöbbentő. Nem hiszem, hogy lennének ilyen hajlamai a gyerekemnek. Nemrég szakított a barátjával, mert azt mondta, más srácokat is meg akar ismerni. De egy ideje nem beszél egy fiúról sem, úgy tűnik, nem is érdeklik őt. Ami persze nem is lenne baj, de ez a lány, akit megismert..hát én úgy vettem észre, teljesen "befűzte". Egy hete kb. azt mondta, hogy költözzön oda hozzá. Mit tegyek most? A lányom még 16 éves sincs és egy ilyen lány meg elferdíti. Mit tennétek a helyemben?
2009. aug. 9. 16:23
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Nem csoda, hogy eltávolodott tőled, és ez nem a leszbikusság miatt van, hanem a hozzáállásod miatt.

"Ismeretlenül is gyűlölöm" --> én sem érdeklődnék a szüleim iránt, ha ismeretlenül is gyűlölnék azt az embert, akit én a legjobban szeretek.

2016. jún. 25. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!