Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A lányom fejét...

Mit tegyek? A lányom fejét elcsavarta egy leszbikus lány!

Figyelt kérdés
Van egy lányom, aki pár hónap múlva lesz 16 éves. Kb. 4 hónapja megismert egy 21 éves lányt valahol. Azóta folyton csak róla áradozik, hogy milyen okos, jófej stb..Én még örültem is neki, hogy megismert egy értelmes lányt. Találkoztam is már a lánnyal, tényleg okosnak tűnik. Viszont furcsa volt számomra, mikor együtt voltak, hogy olyan túl szorosnak tűnik a barátságuk..pl. ez a lány folyton simogatja, ölelgeti a lányomat. Nemrégen véletlenül rápillantottam a lányom msn beszélgetésére, mert a gépen volt dolgom, ő addig elment valamerre és nem lépett ki a beszélgetésből. Megláttam egy ilyen mondatot "hidd el én is, de anyu már múltkor is majdnem észrevett" Hát erre azért felkaptam a fejemet..pedig soha nem szoktam a lányom után kutakodni, nem lépek be a magánszférájába. Feljebb görgettem a beszélgetést és megláttam, hogy ez a lány konkrétan ezt írta lányomnak:"alig várom már, hogy újra megcsókolhassalak" aztán pedig 2 sorral feljebb ezt "irántad tényleg érzek valamit én nem azért viselkedem veled így, hogy mihamarabb megkaphassalak" Hát nagyon ledöbbentem. Nem akartam ezt szóvá tenni, de a lányomtól megkérdeztem, hogy az új barátnőjének hogyhogy nincs barátja. Ő erre azt felelte, hogy mert nem érdeklik a fiúk. Na..ekkor én már teljesen ki voltam akadva..Aztán rá pár napra a lányom fényképezőjét használtam és miután vissza akartam nézni az általam készített fotókat, megtaláltam egy igen csak bizarr fotót. A képen a lány volt és a lányom ilyen nyakpuszilós pózban. Úgy gondoltam, muszáj rákérdeznem arra, hogy van-e köztük valami egyéb is a barátságon. A lányom persze kiakadt, hogy hogy feltételezhetek ilyet. De számomra ez nagyon megdöbbentő. Nem hiszem, hogy lennének ilyen hajlamai a gyerekemnek. Nemrég szakított a barátjával, mert azt mondta, más srácokat is meg akar ismerni. De egy ideje nem beszél egy fiúról sem, úgy tűnik, nem is érdeklik őt. Ami persze nem is lenne baj, de ez a lány, akit megismert..hát én úgy vettem észre, teljesen "befűzte". Egy hete kb. azt mondta, hogy költözzön oda hozzá. Mit tegyek most? A lányom még 16 éves sincs és egy ilyen lány meg elferdíti. Mit tennétek a helyemben?
2009. aug. 9. 16:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
76%
Csak jelezném, hogy 16 évesen a szülők már nem szólhatnak bele, hogy a gyerekük kivel létesít szexuális kapcsolatot. A beleegyezési korhatár ugyanis 14 év.
2009. aug. 9. 17:13
 22/41 A kérdező kommentje:
Előre is szeretném közölni mindenkivel, hogy én nem akarom kitagadni, ultimátumot adni neki, feljelenteni a barátnőjét vagy hasonlók. Csak nagyon váratlanul ért ez a dolog és fogalmam sincs, mit kell ebben a helyzetben tenni. Tényleg nem óvodás már, de végül is még 16 éves sincs és azért még látszik rajta, hogy kislány. Szerintem egyértelmű, hogy féltem.
2009. aug. 9. 17:16
 23/41 anonim ***** válasza:
40%
Ugyanmár szted 14évesen tud a bíróság előtt konkrét választ adni 1 gyerek? felnőtt emberek alig tudnak rendesen megszólalni olyankor nem h 1gyerek, jóformán azt se tudja mi egyezik bele
2009. aug. 9. 17:16
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normálisan kezeled a helyzetet. Megijedtél, mert váratlanul ért, ez érthető. Beszélgess vele, de semmiképpen sem számonkérően. És ne azzal kezdd, hogy "láttam ám, hogy nézett rád az a lány". Hanem kérdezd meg, hogy mostanában szokott-e találkozni a barátnőivel. S ha nem, miért nem. Ha esetleg van ilyen témájú film vagy műsor, amit ketten néztek, akkor annak kapcsán el lehet erről is beszélgetni.
2009. aug. 9. 17:19
 25/41 anonim ***** válasza:
20%

Ha félted az a te ügyed én felajánlottam h be lehet a lányod ijeszteni az ultimátum adással, feljelenteni nem akarod a csajt, ettől többet nemtudsz tenni mint h beletörődsz. Ha nem nőné ki azzal számolj h unokákat nemkell majd pesztronkálni +ba esküvő se lesz.

megyek is mert látom segíteni nemtudtam sok értelme nincs

2009. aug. 9. 17:21
 26/41 anonim ***** válasza:
30%

12-18 éves lányok között gyakran előfordulok a munkám kapcsán. Ha bizalmasak velem, akkor ez a fő téma. A normális szexet kissé szégyellik. Az én gyerekkoromban nem volt divat, vagy nem volt cél leszbikusnak, vagy biszexuálisnak lenni.

Azt tartom normálisnak, hogy valaki szaporodni akar és nőként egy férfival, nem pedig egy lombikban. Elfogadom, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, csak miért ilyen sokan? A saját statisztikám szerint 10 lányból, 8. Túlszaporodtunk? Új evoluciós irány? De nem vezet sehová, csak a kihaláshoz.Kérem a leszbiket, hogy ne kövezzenek meg, ha a vonzódásukat saját nemükhöz nem tartom normálisnak, de őket magukat igen.

2009. aug. 9. 18:05
 27/41 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Szerintem felesleges megijedned. Nekem is van egy leszbikus barátnőm. Eleinte felnéztem rá, mintha a nővérem lenne (én 18, ő 22). Aztán elkezdet felém közeledni, és a baráti társaságban a cukkolás kedvéért megcsókolt. Átölelt, bókolt. Kb 2 napig bírtam, mert ugye a számomra helyes fiúk rám se néztek, azt hitték a lányokat szeretem. Közben összejöttem a mostani barátommal. Beleszerettem. A lányról közben olyan dolgok derültek ki, amiért örülök, hogy nem engedtem a "csábításnak". Tudod, a tiltott gyümölcs a legédesebb.

Meg ha a lányod esetleg le is fekszik a lánnyal, rá fog jönni hogy neki nem ez kell, hanem ő a fiúkat szereti.

Talán ki fogja próbálni, mert a média vagy akármi hatással van rá. Ne ijedj meg. A lányod hamar rá fog jönni, hogy nem jó úton jár (persze azt mondják hogy már magzati állapotban eldől hogy valaki leszbikus-e vagy sem, ha ő nem az nem sokáig fog barátkozni ezzel a lánnyal).

18/L

2009. aug. 9. 19:55
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépen kérlek, hogy ne tiltsd el, ne nézz más szemmel emiatt rá, ne tagadd ki, ne sértegesd, csak állj mellé.

Nekem ugyanez a helyzet volt, csak velem egykorú volt a lány. Anyuék pedig eltiltottak minket egymástól.. Képzelheted milyen keserves életem volt utána jópár hónapig. Folyton célozgattak, én pedig csak éjt nappallá téve sírtam. Pedig annyi volt az egész, hogy ő volt a legjobb barátnőm és kipróbáltuk milyen lehet ugyan olyan neművel csókolózni. Hát meg is lett az eredménye.

Pedig anyu tudta, hogy a fiúkhoz vonzódom, és volt már barátom is.

Pedig ilyen korban ez teljesen normális, mindenki kíváncsi és nem fogja befolyásolni a későbbi szexuális életet, hidd el, ugyanúgy normális családja lesz, mint neked van most.

Csak légyszíves tényleg állj mellé, és ne tiltsd a lánytól...

16L

2009. aug. 9. 23:16
 29/41 anonim ***** válasza:
77%
Mondd neki, hogy fiatal még, várhat a testi kapcsolattal.
2009. aug. 10. 17:42
 30/41 A kérdező kommentje:
Most már egész biztos, hogy van köztük valami. Az egyik szomszédunk látta őket csókolózni a lépcsőházban..Nem akarta elmondani, de úgy gondolta, jó, ha tudok róla. Hát én most már teljesen ki vagyok borulva. És nem, nem tudom ezt elfogadni. Lehet, hogy ez egy ilyen kamaszkori hülyeség, de én nem ilyen életet szántam neki. Nincs bajom a homoszexuálisokkal, de soha..soha nem volt még ilyen a családunkban és az, hogy a 16 éves lányom ilyen kapcsolatban van egy lánnyal. Felháborító.
2009. aug. 11. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!