Mit tegyek? A lányom fejét elcsavarta egy leszbikus lány!
Ha félted az a te ügyed én felajánlottam h be lehet a lányod ijeszteni az ultimátum adással, feljelenteni nem akarod a csajt, ettől többet nemtudsz tenni mint h beletörődsz. Ha nem nőné ki azzal számolj h unokákat nemkell majd pesztronkálni +ba esküvő se lesz.
megyek is mert látom segíteni nemtudtam sok értelme nincs
12-18 éves lányok között gyakran előfordulok a munkám kapcsán. Ha bizalmasak velem, akkor ez a fő téma. A normális szexet kissé szégyellik. Az én gyerekkoromban nem volt divat, vagy nem volt cél leszbikusnak, vagy biszexuálisnak lenni.
Azt tartom normálisnak, hogy valaki szaporodni akar és nőként egy férfival, nem pedig egy lombikban. Elfogadom, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, csak miért ilyen sokan? A saját statisztikám szerint 10 lányból, 8. Túlszaporodtunk? Új evoluciós irány? De nem vezet sehová, csak a kihaláshoz.Kérem a leszbiket, hogy ne kövezzenek meg, ha a vonzódásukat saját nemükhöz nem tartom normálisnak, de őket magukat igen.
Szia!
Szerintem felesleges megijedned. Nekem is van egy leszbikus barátnőm. Eleinte felnéztem rá, mintha a nővérem lenne (én 18, ő 22). Aztán elkezdet felém közeledni, és a baráti társaságban a cukkolás kedvéért megcsókolt. Átölelt, bókolt. Kb 2 napig bírtam, mert ugye a számomra helyes fiúk rám se néztek, azt hitték a lányokat szeretem. Közben összejöttem a mostani barátommal. Beleszerettem. A lányról közben olyan dolgok derültek ki, amiért örülök, hogy nem engedtem a "csábításnak". Tudod, a tiltott gyümölcs a legédesebb.
Meg ha a lányod esetleg le is fekszik a lánnyal, rá fog jönni hogy neki nem ez kell, hanem ő a fiúkat szereti.
Talán ki fogja próbálni, mert a média vagy akármi hatással van rá. Ne ijedj meg. A lányod hamar rá fog jönni, hogy nem jó úton jár (persze azt mondják hogy már magzati állapotban eldől hogy valaki leszbikus-e vagy sem, ha ő nem az nem sokáig fog barátkozni ezzel a lánnyal).
18/L
Nagyon szépen kérlek, hogy ne tiltsd el, ne nézz más szemmel emiatt rá, ne tagadd ki, ne sértegesd, csak állj mellé.
Nekem ugyanez a helyzet volt, csak velem egykorú volt a lány. Anyuék pedig eltiltottak minket egymástól.. Képzelheted milyen keserves életem volt utána jópár hónapig. Folyton célozgattak, én pedig csak éjt nappallá téve sírtam. Pedig annyi volt az egész, hogy ő volt a legjobb barátnőm és kipróbáltuk milyen lehet ugyan olyan neművel csókolózni. Hát meg is lett az eredménye.
Pedig anyu tudta, hogy a fiúkhoz vonzódom, és volt már barátom is.
Pedig ilyen korban ez teljesen normális, mindenki kíváncsi és nem fogja befolyásolni a későbbi szexuális életet, hidd el, ugyanúgy normális családja lesz, mint neked van most.
Csak légyszíves tényleg állj mellé, és ne tiltsd a lánytól...
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!