Mit csináljak, ha a szüleim vízpazarlásnak tartják a mindennapi zuhanyzást?
#30 Nekem is van gyerekem, de a fürdés alapvető dolog.Ha ő 20 percig érzi jól magát a zuhany alatt, akkor addig.Mi jogon várjam el tőle a pár perces zuhanyzást, ha az anyja hosszú ideig áll alatta?Ameddig nem okoz gondot kifizetni, addig azt csinálok, amit akarok.Nem a te pénzed költöm.
Ettől függetlenül nem pazaroljuk feleslegesen a vizet, de bizony van olyan nap, amikor jól esik a zuhany alatt állni x percig.
16-os vagyok
Nekem például olyan hosszú a hajam, hogy képtelenség azzal 3 perc alatt végezni.
Nincs aki megmondja apának, hogy olyan büdös, hogy nem lehet vele egy házban élni. Engem kidobna otthonról, így csak finoman célozgatok neki. Egyébként van még egy pár ilyen büdös vénember, egyszer a buszon ült le mellém egy, le kellett szállnom, mert majdnem behánytam.
Két ilyen igénytelen ember, hogy találta meg egymást... Oké, hogy ez volt otthon náluk, itt is ez van, én mégis normális lettem és a lehetőségeimhez képest nagyon is odafigyelek a higiénira.
Na ja...Az összes könnyem kifolyna, ha a 6,5 év alatt nőtt haját levágatnám.Nem ezen fogok spórolni.
Bár nyilván akadnak ilyen agyatlanok, akik tényleg 10 liter vizen akarnak meggazdagodni.
Mindig is voltak ilyen emberek, lesznek is.Engem a víz kiver, amikor valaki már úgy spórol, hogy az beteges.
Egyszerűen közöld velük, hogy márpedig neked ez akkor is alap, őket meg egye meg a kosz, ha nekik úgy jó.
Mi a problema az 3 /5 perces zuhannyal ?
Miert rossz ha valaki sporol az ivovizzel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!