Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a szüleim...

Mit csináljak, ha a szüleim vízpazarlásnak tartják a mindennapi zuhanyzást?

Figyelt kérdés
Hétközben kollégiumban vagyok, úgyhogy nem gond, nincsenek ott. De hétvégén mindig forgatják a szemüket, ha egymás után 2-3 nap is zuhanyzom. És nem is arról van szó, hogy nincs pénzünk, mert jól keresnek, csak nem látják szükségét a mindennapi zuhanyzásnak. Már tök kínos nekem :/
2016. szept. 30. 08:49
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
26%
XD pont most olvasom: [link]
2016. szept. 30. 17:26
 22/40 anonim ***** válasza:
16%

A mi kamaszaink is orakig mossak az 1.5 m2 boruket a napi semmitteves utan.

Zuhanyozhatnak naponta ezzel semmi gond de konyorgom ne 20-30 percet. A viz penzbe kerul persze ok nem fizetik a rezsit.

Nem pocsekolunk vizzel villanyal gazzal.

Nalunk egy zeneszamot zuhanyozhatnak naponta vagyis max 5 perc.Almodozni nem a forro folyo viz alatt kell.

5 perc alatt meg hajat is lehet mosni

Ajanlom 3 perces zuhany meg lehet tanulni nem kell tobb m3 ivovizet elpocsekolni

2016. szept. 30. 17:39
 23/40 A kérdező kommentje:
Mondtam már, nem állok sokat a zuhany alatt, pár perc alatt megvagyok!
2016. szept. 30. 17:42
 24/40 anonim ***** válasza:
19%
Szagoltasd meg velük az alsógatyád/bugyid (nem tudom fiú vagy, vagy lány) egy nyári estén. És kérdezd meg, hogy a szag szerint mit gondolnak, érdeme-s lefürdened. XD XD XD
2016. szept. 30. 18:21
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Neked ne legyen kínos, nem te vagy igénytelen... Én nem vagyok izzadós, de semmittevős, későnkelős, lábat házból nem kitevős nap legyen a talpán, amikor nem ideálisnak, de elfogadhatónak tartom a zuhanyzás kihagyását... A párom fizikai munkát végez, majd kánikulában hazabiciklizik 8 km-t, fel a hegyre... Azonnali zuhany, majd este újra, neki elengedhetetlen, jobban alszik úgy. Nem kerül sokba, gyorsan zuhanyzunk. Néha szeretek hosszabban, élvezettel zuhanyozni, miért ne? Olyankor sem fogy ötödannyi víz sem, mint kádfürdéssel s nekünk nem nagy a kádunk s ketten megyünk bele, csak félig kell tölteni... Zuhanyzásra is sajnálni a pénzt, az elég beteg. Mégis miért? Nem kerül sokba és nagyon, nagyon jó s fontos is.
2016. szept. 30. 18:38
 26/40 anonim ***** válasza:
9%
Ne fürödj annyit mert az. Egyébként Magyarországon nem ez a probléma, esetleg Floridában vagy Afrikában, nekünk van bőven tiszta vizünk. A probléma az, hogy nem is tesz jót. Bőven elég intenzív edzés vagy munka után meg ha olyan helyre mész ahova azért kell pl. állásinterjú előtt. Minden egyéb esetben a minimum kiszárítja a bőröd maximum rosszabb negatív hatásai is lehetnek de pozitívak nem.
2016. szept. 30. 20:18
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenkinek maga kell eldöntenie. Lehetne azon vitázni hogy akkor most naponta kell fürdeni vagy két naponta de felesleges. Én pl régebben két naponta fürödtem, amúgy is egész nap ültem, nem koszolódtam, nem izzadtam, senki nem mondta hogy büdös vagyok, de ismerek olyat aki naponta fürdik, de a dél körüli órákon amikor odaül mellém már bűzlik.

Ha annyira zavar a szemforgatás menj akkor fürdeni amikor már alszanak vagy épp lefoglalják magukat

2016. szept. 30. 20:30
 28/40 anonim ***** válasza:
40%
ilyen szülőknek nem kellett volna gyerek! együtt érzek veled!
2016. szept. 30. 22:40
 29/40 anonim ***** válasza:
67%
22. válaszoló, minek vállal az ilyen gyerekeket... Felhánytorgatja a rezsit a kölyke kapcsán... Jézusom...
2016. okt. 1. 04:35
 30/40 anonim ***** válasza:
21%

A gyereket eletre kell nevelni nem kimelni es vattaba csomagolni es patyolgatni.

Az elet kemeny a rezsi draga az ivoviz kincs.

Ha megszokja sporoljon akkor ha onnalo lesz akkor sem jelent majd ez gondot neki.

A gyerek nem szent nem kell erte mindent felaldozni mert egy eletkeptelen ember lesz belole.

Ezek a ,, minek neked gyerek kijelentesek pedig haragos kamaszra utalnak vagy gyerektelen idealistara.

2016. okt. 1. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!