Mit csináljak, ha a szüleim vízpazarlásnak tartják a mindennapi zuhanyzást?
A mi kamaszaink is orakig mossak az 1.5 m2 boruket a napi semmitteves utan.
Zuhanyozhatnak naponta ezzel semmi gond de konyorgom ne 20-30 percet. A viz penzbe kerul persze ok nem fizetik a rezsit.
Nem pocsekolunk vizzel villanyal gazzal.
Nalunk egy zeneszamot zuhanyozhatnak naponta vagyis max 5 perc.Almodozni nem a forro folyo viz alatt kell.
5 perc alatt meg hajat is lehet mosni
Ajanlom 3 perces zuhany meg lehet tanulni nem kell tobb m3 ivovizet elpocsekolni
Ezt mindenkinek maga kell eldöntenie. Lehetne azon vitázni hogy akkor most naponta kell fürdeni vagy két naponta de felesleges. Én pl régebben két naponta fürödtem, amúgy is egész nap ültem, nem koszolódtam, nem izzadtam, senki nem mondta hogy büdös vagyok, de ismerek olyat aki naponta fürdik, de a dél körüli órákon amikor odaül mellém már bűzlik.
Ha annyira zavar a szemforgatás menj akkor fürdeni amikor már alszanak vagy épp lefoglalják magukat
A gyereket eletre kell nevelni nem kimelni es vattaba csomagolni es patyolgatni.
Az elet kemeny a rezsi draga az ivoviz kincs.
Ha megszokja sporoljon akkor ha onnalo lesz akkor sem jelent majd ez gondot neki.
A gyerek nem szent nem kell erte mindent felaldozni mert egy eletkeptelen ember lesz belole.
Ezek a ,, minek neked gyerek kijelentesek pedig haragos kamaszra utalnak vagy gyerektelen idealistara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!