Hogyan gyűrjük le a mindennapi veszekedéseket?
Figyelt kérdés
Sok kisebb és sok nagyobb dolgon összekapunk.Szeretjük egymást,de emiatt nagyon megromlott a viszonyunk a férjemmel.Hogyan legyünk türelmesebbek egymáshoz és hogyan oldjam meg,ha rosszul szól,ne pukkanjon el az agyam!?2010. aug. 25. 12:52
2/22 A kérdező kommentje:
Ha elpattan az agyam,általában másodperc töredéke alatt zajlik és nem tudom betartani,ha erre gondoltál...Ha pedig sikerül,még idegesebb vagyok!!!:(
2010. aug. 25. 12:58
3/22 anonim válasza:
Én is igy vagyok!!:))) A lényeg, hogy egyiknek engednie kell..De persze tudom, hogy az idegeidnek nem lehet parancsolni, szóval nekem a citromfű teát ajánlották, hogy egy picit nyugtató hatása van, és lehet, hogy segithet.Én még nem jutottam el odáig, hogy vegyek, de ma ejsze sikerül.
4/22 anonim válasza:
Fuss 5 kört a város/falu körül.Akkor elfáradsz.
6/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Segítő szándékú válaszra várok!
2010. aug. 25. 12:59
7/22 A kérdező kommentje:
Bocs...utolsó előttinek szólt!
2010. aug. 25. 13:00
8/22 A kérdező kommentje:
Hogy üssem el poénnal,ha felb'ssza az agyam?:(
2010. aug. 25. 13:01
9/22 A kérdező kommentje:
Hiába adsz 0%-ban hasznos választ,most mégis mondtál valamit...Ehhez viszont nagy önuralom kéne!Hogyan is...?Vissza az 5mp-hez?:)
2010. aug. 25. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!