Hogyan kezeljem a családi veszekedéseket? 15/F
Apám alkoholista, anyám nem, de ha apu sokat iszik, az tuti, hogy apám belékezd anyámba, és mindenen veszekednek amin még egy ovis se fog veszekedni! UTÁLOM APÁMAT MINT A SZ*RT HOGY ROHADNA EL! nem szívesen szálok be a veszekedésbe, csak ha már annyira eldurvul a helyzet, hogy apám megüti anyámat. :S Mit kéne csinálnom? Fent vagyok a szobámban itt rágom magam megfogok bolondulni már! Eleve pánikrohamos vagyok, meg annyi kínom van...
Valamit tanácsoljatok :S
Anyám egy melankolikus szeretethiányos HÜLYE, aki a következőképp cselekszik:
Pl tegnap este összevesznek, mert ivott, vagy valami, elkezdenek veszekedni, és az egész utca zeng tőlük (ezért k*rvára szégyenkezek miattuk), majd ha csitul a helyzet apa elmegy aludni, reggelre apa kijózanodik, úgy szól anyához, mint ha semmi se történt volna(mert nem is emlékszik) anya meg csak reménykedik, hogy egyszer abbahagyja az ivást. persze reménykedhet, ÚGYSE fogja abbahagyni, mert ez az alak alkohol nélkül GYENGE SZ*R, még megszólalni se tud hivatalokban, vagy bárhol, remeg a keze ha bekell menni T-mobileba telefont intézni, meg ugy beszél mint a nyuszi. persze, hisz REGGEL VAN, még nincs pia. hazamegy, megissza az adagját, és rögtön ő az istenkirály és kezdeget mindenbe, MERT UGYE MI VAGYUNK AZ ALATTVALÓI és ő a KIRÁLY. utálja ha neki parancsolnak, egyszerűen nem tudja elviselni se.
Nincs pénz (ezért is van mindig veszekedés), anyám nem dolgozik, 20 éve nem dolgozik, csak apám dolgozik. anyám nemtalál munkahelyet SEHOL, varrónői végzettsége van, szóval egy kalap szar mert azzal sehova se tud menni, a szakmáját amugyse szereti. szal csak apám dolgozik mint munkás, de azis csak ilyen putri munka csempézés falfestés stb. ő se talál munkát meg minden, na és az a lényeg, hogy ha elvállnának. 1: nem lenne hova menni.
2. anyám mi a f*szbol tartana el? semmiböl.
3. anyám nemakar, mert ÖNFEJŰ, és azt várja, hogy jöjjön valami isteni áldás, és leszokjon az alkoholról apám, mert amikor józan, akkor nagyon szereti. -.-"
pfffffffffffffffff
Valamit kéne lépnem nem? Pl amikor veszekednek és én fent ülök a szobámban és én hallgatom őket, akkor mit csináljak? Mennyek le és mondjak neki valamit? Mit? egy alkoholista beb*szott embernek mit lehet mondani? Semmit. Nekem kéne lépnem de akkoris majd ha nagyobb leszek és elfogom magam tartani, és valahogy tudatni vele, hogy nem fog nekem/nekünk parancsolni.. vagy valami... de hogy?
legszivesebben bombát dobnék rá.
Próbálj meg ettől az egésztől függetlenedni, ne hagyd hogy ez hatással legyen az életedre, ne hagyd hogy befolyásolja azt hogy te milyen vagy! Tanulj a hibáikból, ne feledkezz el a tanulásról mert akkor te is egy munkanélküli senki leszel.
Röviden ennyi. Én a saját életemmel kapcsolatban jutottam ilyenekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!