Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan gyűrjük le a mindennapi...

Hogyan gyűrjük le a mindennapi veszekedéseket?

Figyelt kérdés
Sok kisebb és sok nagyobb dolgon összekapunk.Szeretjük egymást,de emiatt nagyon megromlott a viszonyunk a férjemmel.Hogyan legyünk türelmesebbek egymáshoz és hogyan oldjam meg,ha rosszul szól,ne pukkanjon el az agyam!?
2010. aug. 25. 12:52
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
79%
nemtudm:S vagy vegyél egy nagylevegőt az orrodon tartsd bent 5-10mp-ig és utána a szádon keresztül engeddki az összeset:)
2010. aug. 25. 13:04
 12/22 A kérdező kommentje:
Az agyam is kijön vele együtt!Nevetni pedig nagyon is jól tudok!!!!!
2010. aug. 25. 13:08
 13/22 A kérdező kommentje:
Csak nem olyankor...:(
2010. aug. 25. 13:09
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
nem kell megsértődni azon amit a párod mond , ha pedig bunkón viselkedik ,csak mosolyogj
2010. aug. 25. 13:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
jógázz hogy nyugodtabb légy ,vagy szedj magne b6-ot
2010. aug. 25. 13:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. aug. 25. 13:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz..

Meg legyél őszinte..

Ezek a kisebb veszekedések kommunikációs hibákra utalnak.

Hiányoznak a kötetlen beszélgetések, meg a nyugalom.

2010. aug. 25. 13:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
én pont ilyen voltam az előző párommal, pedig alapból nem vagyok egy idegbajos természet. aztán szakítottunk és a mostani párommal azóta is együtt vagyunk. ha valamin összekapunk csak mosolygok. úgyhogy nálam ez volt a titka a veszekedésnek. mert már nem tudtam elviselni, már nem volt jó a kapcsolatom. nehogy félreérts nem azt akartam ezzel, hogy váljatok el. csak egy példa. de egyébként szerintem járj el valahova, ami kikapcsol egy kicsit és megnyugtat. aerobik, vagy futás, esetleg egy kis esti séta, vagy jóga, esetleg sütés. amit szeretsz, ami megnyugtat. vagy ha felidegesít, menj ki gyorsan egy sétára vagy kutyázz vagy ilyesmi, amitől megnyugszol és utána nyugodtan beszélgess el vele.
2010. aug. 25. 13:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle rosszindulat nélkül: neked ez most egy lecke, amit meg kell tanulnod, amin felül kell kerekedned. Addig nem fogsz tudni továbbmenni normálisan az életben, amíg ilyen "terhet" viszel magaddal. Ez a Te terhed, Te szenveded el leginkább (jó bizonyíték erre az ide feltett kérdésed). Az, hogy ez mást is hátráltat az életben, egy folyománya. Ne feledd: más kiröhöghet, hülyének nézheti ezt a viselkedésedet, másnak nem biztos, hogy fáj ez a "hülye viselkedésed" - de Neked bizonyosan. Ha beláttad, hogy ez egy szükségtelen oldala a jellemednek, akkor dobd csak ki nyugodtan a kukába - hidd el, nem fog hiányozni :)

Hajrá!

2010. aug. 25. 13:30
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég hirtelen természet vagyok. Elég temperamentumos, türelmetlen, szóval mi is elég olaszosak vagyunk a férjemmel!:) Az a gond, hogy ő bár nálam nyugodtabb természetű, nagyon önfejű, és makacs. Nekünk is vannak/voltak nagy veszekedések. Mostanában viszont rájöttem, hogy amikor durrana az agyam, és elkezdeném magyarázni,hogy miért van igazam (ő nyilván nem hagyja), akkor gyorsan visszanyelem a dolgot, és otthagyom. Mindegy hova megyek, csak az egy légtérből el. Tehát kimegyek a kutyához, cigizni, másik szobába stb. Van, hogy sírok is, de ez az én dolgom. Aztán amikor eltelik 1-2 óra, akkor odamegyek, és szép nyugodtan bánatos kutya tekintettel elkezdem mondani, hogy mi volt a bajom, mi esett rosszul stb. És rájöttem,hogy ez beválik. Ugyanis sokkal hamarabb ismeri el, ha igazam van, mintha ha a veszekedés hevében üvöltöm neki. Akkor már dacból sem fogja elismerni. Szóval mostanában próbálom ezt alkalmazni (jó, nem mindig sikerül), és tényleg kevesebb a veszekedés!
2010. aug. 25. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!