Mit csináljak, ha a szüleim vízpazarlásnak tartják a mindennapi zuhanyzást?
"hétvégén mindig forgatják a szemüket, ha egymás után 2-3 nap is zuhanyzom"
en is forgatnam, mivel a hetvegeben csak 2 nap van.
Beszélj velük.Én például imádok a forró víz alatt állni, totál ellazulok.
Ja, és mindig ott jut eszembe, mit kéne főzni:)
Mond el nekik, hogy a mindennapos zuhanyzás hozzátartozik az alapvető higiénához.
Ha lezuhanyzik péntek-szombat-vasárnap, akkor az már mindjárt három nap.
Vasárnap fürödj a kollégiumban.
Ha ez nem okoz gondot, nem azért szólnak, mert nem tudják fizetni a víz számlát, akkor ne foglalkozz velük. Az a normális, ha naponta fürdik valaki.
De direkt ne is ingereld őket, gyorsan zuhanyozz le, ne állj sokáig a víz alatt.
Kedves 2-es hozzászóló:)
Hétvége 2- 3 nap zuhanyzás terén: péntek este - szombat- vasárnap.
VAGY ha már csüt-n este hazamegy (nem mindig vannak pénteken órák fősulin pl), akkor: csü-pé-szo, max vasárnap este letusol a koliban.
Így helytálló a 2-3 nap.
A kérdésre a válasz: Sztem alapvető és elengedhetetlen tényezője az ápoltságnak az, ha az ember minden nap tisztálkodik.
Persze vannak kultúrák, ahol heti 1x fürdenek.
A szüleid nem szoktak minden nap lezuhanyozni/ fürödni?
És mit csinálj? Semmit, fogadd el a morgásukat és zuhanyozz le minden este.
Nem napi egyszer, hanem napi kétszer zuhanyzok, reggel és este.Fel sem ébredek rendesen zuhanyzás nélkül, meg ugye az ember csinál ezt-azt este és éjjel.
Mint mondtam, beszélj velük.Lehet ugyanúgy morogni fognak, te pedig ugyanúgy lezuhanyzol.
Kedves 8-as válaszoló, én azt is nagy igénytelenségnek tartom, ha vki 2 naponta zuhanyozik le.
Az ember nap közben dolgozik, megizzad (ha nem dolgozik, akkor is), stb... én sosem feküdnék le olyan ffival (vagy ha ffi lennék akkor nővel), aki nem fürdik minden nap.
Elég kiábrándító bukéja lehet a nemi szervnek is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!