Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a szüleim...

Mit csináljak, ha a szüleim vízpazarlásnak tartják a mindennapi zuhanyzást?

Figyelt kérdés
Hétközben kollégiumban vagyok, úgyhogy nem gond, nincsenek ott. De hétvégén mindig forgatják a szemüket, ha egymás után 2-3 nap is zuhanyzom. És nem is arról van szó, hogy nincs pénzünk, mert jól keresnek, csak nem látják szükségét a mindennapi zuhanyzásnak. Már tök kínos nekem :/
2016. szept. 30. 08:49
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, hogy órákat állsz a zuhany alatt? Én úgy spórolok a zuhanyozásnál, hogy megnyitom a zuhanyt bevizezem a szivacsot, elzárom a zuhanyt. Tusfürdó a szivacsra, alaposan átmosom magam vele. Zuhany kinyit és leöblítem magamról. Max 3 perc. Naponta ha kell háromszor is. Mégis kevesebb vizet használok, mert tulajdonképpen csak lemosakszom és nem áztatom magam, azt megteszem az uszodában.
2016. szept. 30. 08:58
 2/40 anonim ***** válasza:
48%

"hétvégén mindig forgatják a szemüket, ha egymás után 2-3 nap is zuhanyzom"

en is forgatnam, mivel a hetvegeben csak 2 nap van.

2016. szept. 30. 08:59
 3/40 anonim ***** válasza:
60%
Én olyan gyorsan meg tudok tusolni, hogy a család észre sem veszi...
2016. szept. 30. 09:08
 4/40 anonim ***** válasza:
69%

Beszélj velük.Én például imádok a forró víz alatt állni, totál ellazulok.

Ja, és mindig ott jut eszembe, mit kéne főzni:)

Mond el nekik, hogy a mindennapos zuhanyzás hozzátartozik az alapvető higiénához.

2016. szept. 30. 09:29
 5/40 anonim ***** válasza:
95%

Ha lezuhanyzik péntek-szombat-vasárnap, akkor az már mindjárt három nap.

Vasárnap fürödj a kollégiumban.

2016. szept. 30. 09:33
 6/40 anonim ***** válasza:
75%

Ha ez nem okoz gondot, nem azért szólnak, mert nem tudják fizetni a víz számlát, akkor ne foglalkozz velük. Az a normális, ha naponta fürdik valaki.

De direkt ne is ingereld őket, gyorsan zuhanyozz le, ne állj sokáig a víz alatt.

2016. szept. 30. 09:36
 7/40 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 2-es hozzászóló:)

Hétvége 2- 3 nap zuhanyzás terén: péntek este - szombat- vasárnap.

VAGY ha már csüt-n este hazamegy (nem mindig vannak pénteken órák fősulin pl), akkor: csü-pé-szo, max vasárnap este letusol a koliban.

Így helytálló a 2-3 nap.

A kérdésre a válasz: Sztem alapvető és elengedhetetlen tényezője az ápoltságnak az, ha az ember minden nap tisztálkodik.

Persze vannak kultúrák, ahol heti 1x fürdenek.

A szüleid nem szoktak minden nap lezuhanyozni/ fürödni?

És mit csinálj? Semmit, fogadd el a morgásukat és zuhanyozz le minden este.

2016. szept. 30. 09:53
 8/40 anonim ***** válasza:
22%
Pazarlás és nem iegészséges mindennap zuhanyozni. Elég mosakodni is.Külföldön sem szokás naponta zuhanyozni.
2016. szept. 30. 09:58
 9/40 anonim ***** válasza:
71%

Nem napi egyszer, hanem napi kétszer zuhanyzok, reggel és este.Fel sem ébredek rendesen zuhanyzás nélkül, meg ugye az ember csinál ezt-azt este és éjjel.

Mint mondtam, beszélj velük.Lehet ugyanúgy morogni fognak, te pedig ugyanúgy lezuhanyzol.

2016. szept. 30. 09:58
 10/40 anonim ***** válasza:
81%

Kedves 8-as válaszoló, én azt is nagy igénytelenségnek tartom, ha vki 2 naponta zuhanyozik le.

Az ember nap közben dolgozik, megizzad (ha nem dolgozik, akkor is), stb... én sosem feküdnék le olyan ffival (vagy ha ffi lennék akkor nővel), aki nem fürdik minden nap.

Elég kiábrándító bukéja lehet a nemi szervnek is....

2016. szept. 30. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!