Jogos, hogy a párom ezért nem akarja ezt a házat megvenni velem? Többi lent.
Senkinek sincs "igaza" vagy "nem igaza". Ez egy döntés, közösen kell meghozni, és azt a megoldást megtalálni, ami mindenkinek jó.
Sajnos ebben idegenek biztosan nem tudnak nektek segíteni.
Ha atestvéred az általad gondolt összegért eladná, a ház olyan szerkezeti állapotú, amit érdemes felújítani és hosszú távra is jó lehet nektek, én azt választanám. Őszintén? A városból (ahol laktam, dolgozom, szülők, barátok vannak) pont 10 km-re költöztem egy zsákfaluba a párommal. Ha van tömegközlekedés, ovi, orvos, autó, munkásjárat (ha kell) semmivel sem rosszabb, mintha a város egyik feléből a másikba kellene utazni. Cserébe csend van, olcsóbbak az ingatlanok, kedvesek a szomszédok és 10 után sem félek, hogy leütnek.
Ha "civilizációra" vágyom, az 10 perc alatt autóval elérhető, a barátaink pedig szeretnek hozzánk járni kikapcsolódni.
Én a párod helyében átgondolnám újra, HA a környék megfelelő.
Én semmiképpen nem venném meg a falusi háza. Konkrétan forgalomképtelen.
Ha megveszitek, ráköltitek a spórolt pénzeteket, hogy lakhatóvá tegyétek, a munkahelyre utazásra a maradékot és tényleg ott ragadtok, mert a kutya sem fogja megvenni majd tőletek.
Ha mégis akadna valaki, soha nem fog megtérülni az a pénz, amit most ráköltenétek.
Akkor inkább az albérlet, egy kisvárosban azért az nem annyira drága.
Senkinek. Hulyeseg oreg hazat venni, attol nagyobb xopas nincs.
Senkit sem ismerek akiknek csak egy kicsit is bejott volna az ilyen uzlet.
En tuti alberletbe mennek.
És ha te eladnád a részed a házból? Amúgy 10km nem távolság, én is ennyire lakok a várostól. De attól is függ, hogy milyen a környék. Ha egy putri, akkor nem igen éri meg odaköltözni. Viszont ha rendes kertvárosi rész, akkor megéri.
De nektek kéne közösen eldonteni mi legyen. Tesód mennyiért adná el? Megérné? Nem jobb lenne te adnád el a részed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!