Az a nő, akivel megcsaltak jobban vagy rosszabbul nézett ki mint te? Vagy egy pasinak mindegy hogy néz ki a szeretője?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 12:09
11/30 anonim válasza:
Kit érdekel, milyen volt? Én a régi mondáshoz tartom magam: "Ha vihetik, hadd vigyék!" Ennyi.
12/30 anonim válasza:
Sziasztok!
Bocs az off-ért, de kedves 12.24-es! Azt teljesen kizártnak tartom, hogy akivel megcsalt a párod, az mindenben jobb Nálad! Mert ilyen nincs!
Hogy a kérdésre is válaszolják, a szeretők egyáltalán nem biztos, hogy szebbek külsőleg. Lehet, hogy a belső tulajdonságai fogják meg a férfit. De lehet az is, hogy a külsők...Ez változó szerintem. Az meg biztosan nem mindegy egy férfinek sem, hogy hogy néz ki a szeretője. Valamennyire kell hogy tetszen neki külsőleg is, hiszen anélkül hogy alakulna ki a vonzalom? Nekem a megcsalásban a leli fájdalom lenne a legrosszabb, hogy akiben megbíztam, szerettem, az becsapott, és hazudott nekem. Innentől pedig már tök mindegy lenne, hogy milyen az a nő.....
13/30 anonim válasza:
én tipikus eset áldozata lettem. én okos vagyok és ambíciózus, és vannak elvárásaim. modellkedtem, szóval nem vagyok ronda sem. a párom egy olyan lánnyal csalt meg aki minden, csak nem intelligens. és nagyon sok fiúval lefeküdt. az exemet, aki szerencsére már csak az exem, az vonzotta, h olyan utcalány típus. eléggé fájt.
14/30 anonim válasza:
Kinek mi a jobb, fiatal,vekony, csinos, apolt, a ferfiak koreben igen nepszeru no vagyok, az a volt baratom aki megcsalt, egy csunya, idos, ketgyerekes, kisse molett novel csalt meg. a no keszitett magarol `szexi` mesztelen kepeket neki es tisztan kiderult,h a volt baratom egy perverz volt es talat valakit,aki bevallalt mindent.
15/30 anonim válasza:
Hasonlítottunk egymásra, nem is kicsit.
16/30 anonim válasza:
Megcsalt, aztán lecserélt. Érdekes, hogy egy éppen hozzám hasonló külleműre.
17/30 anonim válasza:
Én az vagyokl, akivel csaltak (vagyis a szerető). Szerintem a feleség sokkal jobban néz ki, mint én, nincs rajta egy gramm fölösleg, haját, körmét csak fodrász csinálja, csak cavalli meg gucci cuccot hord, stb. Csak éppen egy elviselhetetlen hülye p*csa, aki nyugtatókon él, állandóan szekálja a férjét, hisztizik, verekszik, majd jól felönt a garatra. Szóval nem csak az számít, hogy ki hogy néz ki.
18/30 anonim válasza:
Szerintem nem, és a barátim szerint sem. A csaj szerint ő, mindenkinél jobban néz ki. Könnyen kapható volt, és kész, ezt ki is használta mindenki, most meg néz magakörül, hogy miért nem hívja senki sehova. (régen barátnők voltunk, egy társasághoz tartoztunk)
20/30 anonim válasza:
12:44-ES EZ DÚRVA. Meddig voltatok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!