Mit éreztetek mikor megcsaltak? Hogy derült ki? Mennyi idő volt mire kiheverted? Meddig voltatok együtt? Adtál még egy esélyt? 24/l
Dühöt éreztem.
A csaj hívott fel és beszámolt a dolgokról.
max 1 hét alatt kihevertem(bár már nem szerettem régen,nem is értem minek voltam még vele).
10 évig voltunk együtt.
Nem adtam esélyt,mert nekem csak jótt tett a szakitás.
szomorúságot, árulást..
2 évig voltunk együtt,nagyon szerelmes voltam és a legjobb barátnőmmel csalt meg, aki egyben a lakótársam is volt.. és teherbe is ejtette,véletlenül.. sok idő volt még kihevertem, de azóta nem is akarom őket látni..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Mi volt az ok amiért megcsaltak?
várom még a további válaszokat :)
Egy házibuliban csalt meg. 4 év után. A legjobb barátnőmmel. A szemem láttára... (Rájuk nyitottam.)
Szerintem sokkot kaptam. Egyszerűen annyira megbénított a dolog, hogy képtelen voltam sírni, vagy üvölteni, vagy egyáltalán megszólalni.
Becsuktam a szobaajtót, cipő, kabát, hazamentem, lefeküdtem, és csak bámultam a plafont. Akkor fájdalom volt bennem, hogy képtelen voltam megmozdulni. Aztán elaludtam, és mikor felébredtem, egy pillanatra minden rendben volt. De egy tizedmásodperc alatt bevillant, hogy mi is a helyzet, és az egy tőr volt a szívembe.
És elindultam dolgozni, tettem a dolgom, és csendben szenvedtem. Lassan elmúlt.
jaj. nagyon borzasztó....
a kolléganőmmel... két év alatt jöttem rá...és már mások hamarabb tudták
szörnyű volt
Nem is tudom körülírni,de eddigi életem lepocsékabb érzése,az biztos.Ő mondta el,mert már nem bírta a lelkiismerete,csókolózott egy volt kolleginával.Lassan 1 hónapja tudom,de még most is azt gondolom,hogy sosem felejtem el,hogy mit tett.Idővel biztosan enyhül a fájdalom,de egyelőre nem vagyok valami jól.
Kapott esélyt,mert van egy kisfiúnk és nem akarom elszakítani őket egymástól.7 éve vagyunk együtt,de hogy mit hoz a jövő,nem tudom.
Nyalogatom a sebeimet...
Borzalmas érzés.Engem egy 3 és fél éves kapcsolatba csalt meg,az első két évbe rendszeresen a barátom.
Aztán mikor kiderült(persze ő nem mondta volna el),másoktól hallottam,vagy mondjuk a gépén található dolgok buktatták le,akkor zokogott,könyörgött,én meg mindennél jobban szerettem...
Az utolsó másfél évbe,már nem hiszem,hogy megcsalt,komolyabb lett,meg mindig elszámolt az idejével,de akkora én már lelkileg teljesen tönkrementem,nem birtam túltenni magam rajta.
Végül egy veszekedés után én szakitottam,mert tudtam ez más sose lesz jó.Pedig még akkor is imádtam.
Igy is az elsőnél kellett volna,nem pedig még évekig húzni...
Egy év volt mire kihevertem a szakitás után és újra tudtam másba bizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!