Akik megcsalták a férjüket, párjukat pedig azok normálisak voltak, mi volt az ok?
Nekem a nővérem csalta meg a párját, így csak az ő indokait tudom elmondani: SEMMI. Egyszerűen megkívánta a szexet azzal a sráccal. Persze a párjának nem mondta el, csak nekem, mert nekem mindent elmond. És mivel a párja nem fogja sosem megtudni így nem lesznek következmények. Én nem mondom el, ő nem mondja el, a srác meg főleg nem, mivel nem is ismeri a nővérem párját, és esély nincs rá, h kapcsolatba kerüljenek.
Szerintem a felpörgött a világ az oka, de engem nem érdekel, nem ítélkezem, a nővérem dolga.
"Akik megcsalták a férjüket, párjukat pedig azok normálisak voltak"
ilyen nincs, ha valahol megcsalás történik, ott gond volt a kapcsolattal.
Most nyilván egy csomóan majd azt fogják írni hogy "biztos jó oka volt rá a nőnek", meg hogy "a férfi nem volt elég jó". Mert szerintük mindig a férfi a hibás akkor is ha ő csal, meg akkor is ha őt csalják -.-
Amúgy szerintem túl későn jöttek rá hogy nem választottak jól párválasztáskor ez pedig a nő hibája IS, azért mert évek alatt igazán ki lehetett volna ismerni azt az embert.
Nálunk 2 éve nem volt szex, és remény sem volt már rá.
31 voltam, a férjem 39, amikor megházasodtunk, és egy sérült gyereket nevelünk, ami felőröl minket, de mindketten igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy a lehető legtöbbet megtegyük érte. Együtt maradunk, és tesszük, amit tennünk kell.
Egy külföldi utamon találkoztam valakivel, aki nőnek tartott, nem a szerencsétlen anyának, akinek tönkrement az élete. És jó volt újra annak éreznem magam egy rövid ideig, és erőt gyűjteni ahhoz, ami életem végéig vár rám itthon.
"ilyen nincs, ha valahol megcsalás történik, ott gond volt a kapcsolattal."
Igen, csak ezt nem feltétlen a felszarvazottban kell keresni...
Tapasztalatból írom, hogy megcsalásnál mindkét fél hibás, de legyetek igazságosak- más kategória az a hiba, aki megcsal nemde?
4 személyes ismerősöm példának:
-egyik elvett egy nőt,de igazából cselédnek, hogy gondozza az anyját...olcsó munkaerő..és ment más nők után.
-nem érezte elfogadottnak magát, megbecsültnek-és úgy volt vele ha nem tudják nem fáj alapon, ha lehetősége volt, nem hagyta ki.Jó érzés volt újra azt éreznie tud még hódítani.
-felbukkant az ifjúkori be nem teljesült szerelme és nem tudott(akart) megálljt parancsolni magának.
-iskolai tanár az illető és ha "friss hús (kolléganő)" jött az iskolába, azonnal lecsapott rá -kalandkeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!