Egyik lány ismerősöm mesélte aki most 15éves,hogy mikor elkezdett fejlődni tehát,elkezdett szőrösödni a nemi szerve,hónalja stb. nőni a melle.( Ő olyan,hogy szerinte a pucér teste nem tartozik senkire.)Akkor szülei azzal piszkálták,hogy mutassa meg,hogy milyen a nemi szerve,mennyire szőrös neki,mekkorák a mellei,milyenek azok. stb :| Mikor mondta,hogy nem akkor még a szülei kérdőjelezték meg,hogy miért nem mondja el?.. Akkor volt,hogy mondta neki az anyja,hogyha kell neki vibrátor akkor vesz és majd játszik vele.(Ezt én is hallottam)Meg olyanokat kérdez tőle az anyja,hogy borotválja-e ott lent?O.o Most már leálltak a szülei,de engem akkor is felháborít,hogy tud egy szülőt ilyen érdekelni?Az eszem megáll. Azóta a lány nem mond el semmit otthon.
szerintem ez már túl megy a szülő gyerek viszonyon. tőlem is kérdezte anyukám, de nem erőszakosan, én mentem oda, hogy ilyenkor mi a teendő. szerintem ez beteges, és szerintem nem lesz valami jó viszony köztük, és a lányzó sem fog megbízni bennük
2011. júl. 12. 15:40
2/15 anonim válasza:
Hu, ez nagyon meredek!
2011. júl. 12. 15:40
3/15 anonim válasza:
Jesszus!!!! Ez zaklatás, micsoda perverzek!
2011. júl. 12. 15:41
4/15 anonim válasza:
Ezek a szülõk nem normàlisak.Ha az anyàm ilyet mondana nekem, hogy vesz vibràtort és lesné, hogy milyen lettem, nem tudom mit csinàlnék vele. Szégyeljék el magukat, hogy màr egy 15 éves kislànyt tönkre akarnak tenni.
2011. júl. 12. 15:45
5/15 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem normális.Szólj a kedves barátnődnek, hogy forduljon a családvédelemhez.Te is segíts neki.Gyámügy, bármi hivatalos szerv szóba jöhet, kiskorú veszélyeztetése és ez bűncselekmény.Nem fogják szó nélkül hagyni, de az ilyen "szülő" meg is érdemli, hogy kapjon némi felvilágosítást.
2011. júl. 12. 15:48
6/15 anonim válasza:
Ez nem normális.Elég ferdehajlamú szülők lehetnek..:S
2011. júl. 12. 16:00
7/15 anonim válasza:
Nem, nem normális, de az sem, ami sokáig divat volt (ma már kezd alábbhagyni): a szex, párkapcsolat, fejlődési kérdések tabutéma. Nálunk gyerekkoromban íy volt, a szüleim pl. soha nem világosítottak fel sem engem, sem a testvéreimet, ennek ellenére bizonyos jelekből azt érzékelem, hogy a mi szexuális kultúránk a szüleinké felett áll... én fogok beszélni a gyerekemnek a témáról, de nem fogom zaklatni, nem fogom kérni, mutassa meg,stb... Jó, bizalmas viszony is kell ehhez.
2011. júl. 12. 16:00
8/15 anonim válasza:
15.48: te olvasol is, vagy csak írsz?
"Most már leálltak a szülei,"
Nem a mi dolgunk ítélkezni afölött, hogy mit csináltak évekkel ezelőtt. Ő már nem mond el nekik semmit, ezt érték el a viselkedésükkel. Pont.
2011. júl. 12. 16:01
9/15 A kérdező kommentje:
Hát évekkel ezelőtt történt,nem tudom ezzel mit tudnának csinálni. Amúgy a lány tényleg nem mond el semmit otthon,se a fiúkról nem beszélnek vele,egyszer volt,hogy tavaly az iskolában kaptak ilyen felvilágosító újságot meg mellé egy óvszert.Nem hinném,hogy elmondták otthon. De haza ment a lány az egyik nap és így az anyja kész tények elé állította,hogy mit keress koton a fiókjában.(Teát kutatott a cuccai között)Meg ha msn-en fiúkkal beszél már összeteszik a lányt a fiúkkal. Meg mikor mondta a lány,hogy elmegy randevúzni egy fiúval akkor az anyja ilyen szólt neki,hogy "nehogy b*sszás" közbe meg ő nem is olyan. Utána akart menni az anyja és az apja állította le..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!