Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normálisak az...

Szerintetek normálisak az ilyen szülök?

Figyelt kérdés

Egyik lány ismerősöm mesélte aki most 15éves,hogy mikor elkezdett fejlődni tehát,elkezdett szőrösödni a nemi szerve,hónalja stb. nőni a melle.( Ő olyan,hogy szerinte a pucér teste nem tartozik senkire.)Akkor szülei azzal piszkálták,hogy mutassa meg,hogy milyen a nemi szerve,mennyire szőrös neki,mekkorák a mellei,milyenek azok. stb :| Mikor mondta,hogy nem akkor még a szülei kérdőjelezték meg,hogy miért nem mondja el?.. Akkor volt,hogy mondta neki az anyja,hogyha kell neki vibrátor akkor vesz és majd játszik vele.(Ezt én is hallottam)Meg olyanokat kérdez tőle az anyja,hogy borotválja-e ott lent?O.o Most már leálltak a szülei,de engem akkor is felháborít,hogy tud egy szülőt ilyen érdekelni?Az eszem megáll. Azóta a lány nem mond el semmit otthon.

Szerintetek normálisak ezek?

19/L

2011. júl. 12. 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
és akkor még csodálkozunk, hogy az lmp bent van a parlamentben...
2011. júl. 12. 16:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Üdv! Véletlenül... nos... román nemzetiségűek a szülei? Csak mert tapasztalatom szerint ők nem igazán foglalkoznak a gyerekeik érzéseivel... Ne értsetek félre, nem vagyok fajgyűlölő, de nekem is vannak hasonló tapasztalataim(mármint hogy román osztálytársnőm mesélt ilyeneket). Viszont ha évekkel ezelőtt történt, akkor miért épp MOST osztottad meg velünk??
2011. júl. 12. 16:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Épp az a vicces,hogy nem romák.

Miért most? Mert ma mesélte el a lány mert szóba jött ez a téma..

2011. júl. 12. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
Izé, a roma meg a román az nem ugyanaz ám...
2011. júl. 12. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva! Most 16 éves a nagyobbik fiam, de még véletlenül sem szeretném látni meztelenül. Nem vagyok prűd vagy ilyesmi, de szerintem ez nem rám tartozik. Természetesen megbeszélünk mindent, felvilágosítottuk, amit akar, elmesél. Mindig el szokta mesélni ha szerelmes, sokszor tanácsot is kér, hogy tudná meghódítani a kislányt, de még véletlenül sem beszélünk arról, hogy neki most szőrös-e meg ilyenek. Ez minden embernek a magán szférája, amibe vagy beenged másokat vagy nem, de ezt kikényszeríteni nem lehet.
2011. júl. 12. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!