Normálisak az ilyen szülők?
Ma hallottam a rádióban , hogy a(z)MTA engedélyezett, új keresztneveket , és páran már el is nevezték újszülött gyermekeiket a nevek a következők voltak:
Nintendo , Tarzan , Pokémon .
Nem viccelek , ez teljesen komoly , mondták hogy Molnár Tarzan , és valami Lakatos Nintendo - az utobbi egyértelmű hogy ugye milyen ember (lakatos névből rálehet jönni) , na még is ilyet nevet adni egy gyereknek , hogy tarzan , meg pokémon? Normális?
Persze , tetszik a szülőknek a név , mert tök jó ,meg egyedi, de Istenem , belegondoltak abba , hogy ez egy gyerek neve?
Majd mikor öreg lesz... xD Nintendó bácsi, meg Pokémon néni... :D
Amúgy asszem végül a Traktort is elfogadták. :D De a Kevin meg Eszmeralda meg Huanpabló sem jobb...
Valójában a szülőket minősíti, ha ilyen nevet ad a gyerekének.
Az egy dolog, hogy mostmár engedélyezik (egyre több) hasonló "név" anyakönyveztetését, de a lényeg, hogy a szülő, ha nem akar hülye nevet adni a gyereknek, úgysem fog adni.
Hidd el h a molnár Tarzannak ugyanolyan a bőrszíne mint a lakatos nintendonak.
Am én hallottam olyat volt a családnál a pedagógus családlátogatáson, megkérdezte mi a gyerek neve... szülök meg mondták h malacka... meg kérdezte a pedagógus h mi a rendes neve erre a szülők közölték h nem tudják...
Kinyomozták és a gyerek anyakövezet neve Gusztáv volt...
Az ilyen szülő se kerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!