Ha valakit megcsaltak, az illető miért azt utálja, akivel megcsalták? Miért nem a párját?
Gondolom mert egyből nem tud átfordulni a szerelem gyűlöletté, a másik félhez érzések párosulnak, sokkal könnyebb olyanra csúnyát mondani, akit nem ismerünk/kicsit ismerünk/nem érzünk iránta mélyen, mint aki a párunk.
De ezt csak én gondolom így, velem még ilyesmi nem történt.
Egyet ertek veled, de szerintem az az ok, hogy a ferfit szereti meg ezek utan is es probalna megtartani. Ot nem akarja utalni. Tudat alatt meg mindig ragaszkodik hozza es keres egy bunbakot (masik no), aki a gonosz csabito, hogy ezzel a ferfit fel tudja menteni.
Igen, valoban undorito a megcsalas, de a ferfi igert neki orok huseget, szoval o meg nagyobbat hibazott, arrol nem beszelve, hogy sok "harmadik" nem is tudja, hogy mas is van a kepben.
ez az, amit én se értek...de biztos azért, m a párjának minenki könnyebben megbocsájt (mivel elvileg szereti, azt az idegen csajt meg nem).
én ezt élem most át: volt pasimmal megcsaltuk a mostani nőjét 1 éve. a csaj megbocsájtott a gyereknek, de engem folyton zaklatott, megveretett, stb., annak ellenére, h elnézést kértem(tudom, ezzel nem lehet semmissé tenni a dolgot, de egy kicsit jóvá akartam tenni)
nemrég feljelentettem.
az exem azóta újra meg akarja csalni a csajt, újra velem, levelekkel bombáz...én viszont már nem akarok tőle semmit, elegem lett.
nagyon naivak azok, akik könnyen megbocsájtanak a párjuknak, és a szeretőt gyűlölik: a szerető mindig csak egy eszköz, egy pótlék...qtyából meg nem lesz szalonna...
ha a másiknak megbocsájtanak, az egy idő után azt fogja gondolni, mikor már lenyugodtak a kedélyek, h minden következmény nélkül újra megteheti, hisz elnézik neki, és helyette a szexpartnert gyűlölik.
ma 15:59
Ne haragudj,remélem nem bántotalak meg a kérdéssel. Amugy máshol is ezt tapasztalom,csak hirtelen ezt láttam meg. Igen,ahogy írtad az jobb,azt érdemli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!