Ha valakit megcsaltak, az illető miért azt utálja, akivel megcsalták? Miért nem a párját?
Figy ha egy nő tudatában van azzal, hogy a férfi házas, és családja van (gyerek/ek) és úgy csábítja el, én azt simán qvának minősítem. Az egyik legszemetebb, legocsmányabb dolog az után, hogy a férj a várandós nejét csalja meg.
A kedves férfi pedig egyértelműen mocskos görény, amiért belement. A legpitiánerebb dolog, ahelyett, hogy az esetleges problémákat a feleséggel rendezze. (nekem pl fogalmam sem volt róla, hogy vannak problémáink, ki volt nyalva még a segge is szinte, de ő persze áldozat)
Nálunk épp ez a helyzet áll fenn.
Ráadásul röhögök a markomba, mert tudom, hogy a nő csak szórakozik vele, mert más (sajnos házas-családos) férfiakkal is ezt csinálja, ez a szórakozás számára.
Tehát az én görényem simán pofára esik...elveszíti a családját-pici gyerekét, és a qvája is el fogja dobni, ha már szabad lesz, mert neki nem kell kötött kapcsolat. Ezt világosan a tudtomra adta...s nem csak az enyémre.
Igaz este a görényke már térden állva kért bocsánatot, de ismerhet már 6 éve annyira, hogy az egyetlen dolog amit nem vagyok hajlandó megbocsátani az a megcsalás...még örüljön, hogy válással megússza...mert hogy kicsinálom az hétszentség...s nem csak őt. :)
Első dühömben én is őrjöngtem, főleg, hogy a kicsi miatt soha nem gondoltam, hogy erre sor kerül. De most már lehiggadtam, és minden követ tudatosan, hidegvérrel megmozgatok, és mosolyogva fogom figyelni ahogy tönkreteszi a saját kis sz@ros életét. Mert bár nekem már van kisgyerekem de tudom, hogy mennyit érek és tudom, hogy van férfi elég...fognak még utánam futni.
Nagyon fölbosszantott ez a kérdés. A vőlegényem megcsalt egy lánnyal, aki elmebetegnek tartott engem, minden közös ismerősünknek azt mesélte, hogy nem vagyok jó az ágyban, hogy egy szerencsétlen vagyok, hogy tönkre teszem a barátomat, és, hogy ezeket mind a barátom meséli el neki, aztán megkeresett engem, nekem írta, hogy milyen fehérneműt vesz arra a napra amikor a vőlegényem átmegy hozzá, majd mikor az egész végleg kiderült, újra megkeresett, és vigasztalt, hogy ne féljek mindenkinek elmondja, hogy a szerelmem megcsalt, hogy az emberek tudják milyen is igazából, és megérti ha elhagyom, mert Ő sem tudna együtt élni valakivel, aki ennyire gusztustalan.
Egy ilyen "nőre" mit mondjak? Egy undorító, gátlástalan, erkölcstelen, neveletlen, ócska büdös r.ibanc.
Kérdező: hogy miért azt? mert AZ a rivális, az akire féltékeny
Hasonlatos ahhoz, mikor a gyerek kistestvért kap és riválist lát a kisbabában ("eleszi előlünk a mamát"- mondta a két nagyobb testvér, mikor messziről nézték szoptató anyukájukat egy filmben :))) Anyukájukra nem haragudtak ettől , csak a riválisra..
-anna
azért, mert a férjem a világ legjobb embere volt, jobbat el se tudtam volna magamnak képzelni és ha "az a lotyó" nem létezne, akkor a férjemnek eszébe sem jutott volna, hogy ő akkor most megcsal engem és el akar hagyni. az a nő tönkretette az életünket. az a nő ismert engem, tudta, hogy terhes vagyok, mégis el akarta venni tőlem a férjemet. és nem ez volt az első ilyen esete. és még volt pofája engem hibáztatni, gyűlölni. hát ezért gyúlölöm őt teljes szívemből.
másrészt a férjem bármit csinál, mindig szeretni fogom, mert tudom, hogy a szíve mélyén milyen jó ember. ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!