Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakit megcsaltak, az...

Ha valakit megcsaltak, az illető miért azt utálja, akivel megcsalták? Miért nem a párját?

Figyelt kérdés
Tudom,persze nem szép dolog olyannal lenni,akinek van párja,de akkor is... Az elöbb volt egy kérdés,és ott az egyik író kétszer is leirta hogy lotyó arra a nőre,akivel megcsalták,de a volt párját úgy irta hogy a vőlegényem. Az miért nem lett mocskos diszó például? :)
2011. márc. 22. 15:53
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
76%
nemtudom, volt már olyan is hogy a másik csajjal beszélik ki a srácot. de persze a csaj nemtudta hogy vele is jár...
2011. márc. 22. 16:12
 12/31 anonim ***** válasza:
59%

Figy ha egy nő tudatában van azzal, hogy a férfi házas, és családja van (gyerek/ek) és úgy csábítja el, én azt simán qvának minősítem. Az egyik legszemetebb, legocsmányabb dolog az után, hogy a férj a várandós nejét csalja meg.

A kedves férfi pedig egyértelműen mocskos görény, amiért belement. A legpitiánerebb dolog, ahelyett, hogy az esetleges problémákat a feleséggel rendezze. (nekem pl fogalmam sem volt róla, hogy vannak problémáink, ki volt nyalva még a segge is szinte, de ő persze áldozat)

Nálunk épp ez a helyzet áll fenn.

Ráadásul röhögök a markomba, mert tudom, hogy a nő csak szórakozik vele, mert más (sajnos házas-családos) férfiakkal is ezt csinálja, ez a szórakozás számára.

Tehát az én görényem simán pofára esik...elveszíti a családját-pici gyerekét, és a qvája is el fogja dobni, ha már szabad lesz, mert neki nem kell kötött kapcsolat. Ezt világosan a tudtomra adta...s nem csak az enyémre.

Igaz este a görényke már térden állva kért bocsánatot, de ismerhet már 6 éve annyira, hogy az egyetlen dolog amit nem vagyok hajlandó megbocsátani az a megcsalás...még örüljön, hogy válással megússza...mert hogy kicsinálom az hétszentség...s nem csak őt. :)

Első dühömben én is őrjöngtem, főleg, hogy a kicsi miatt soha nem gondoltam, hogy erre sor kerül. De most már lehiggadtam, és minden követ tudatosan, hidegvérrel megmozgatok, és mosolyogva fogom figyelni ahogy tönkreteszi a saját kis sz@ros életét. Mert bár nekem már van kisgyerekem de tudom, hogy mennyit érek és tudom, hogy van férfi elég...fognak még utánam futni.

2011. márc. 22. 16:15
 13/31 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon fölbosszantott ez a kérdés. A vőlegényem megcsalt egy lánnyal, aki elmebetegnek tartott engem, minden közös ismerősünknek azt mesélte, hogy nem vagyok jó az ágyban, hogy egy szerencsétlen vagyok, hogy tönkre teszem a barátomat, és, hogy ezeket mind a barátom meséli el neki, aztán megkeresett engem, nekem írta, hogy milyen fehérneműt vesz arra a napra amikor a vőlegényem átmegy hozzá, majd mikor az egész végleg kiderült, újra megkeresett, és vigasztalt, hogy ne féljek mindenkinek elmondja, hogy a szerelmem megcsalt, hogy az emberek tudják milyen is igazából, és megérti ha elhagyom, mert Ő sem tudna együtt élni valakivel, aki ennyire gusztustalan.

Egy ilyen "nőre" mit mondjak? Egy undorító, gátlástalan, erkölcstelen, neveletlen, ócska büdös r.ibanc.

2011. márc. 22. 16:20
 14/31 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező: hogy miért azt? mert AZ a rivális, az akire féltékeny

Hasonlatos ahhoz, mikor a gyerek kistestvért kap és riválist lát a kisbabában ("eleszi előlünk a mamát"- mondta a két nagyobb testvér, mikor messziről nézték szoptató anyukájukat egy filmben :))) Anyukájukra nem haragudtak ettől , csak a riválisra..

-anna

2011. márc. 22. 16:22
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
féltékenységből, hogy ellensúlyozzák azt az érzést, hogy a "másik" értékesebb, jobb náluk (amit azért gondolnak, mert őket lecserélték egy másikra -> az biztos jobb -> a megcsalt fél értéktelennek érzi magát)
2011. márc. 22. 16:29
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
előző vok 14/l
2011. márc. 22. 16:29
 17/31 anonim ***** válasza:
31%
Mert undorító mikor valaki képes olyanhoz menni, akinek párja, akár gyerekei vannak. Az pedig, hogy mással is megcsalta volna nem feltétlenül igaz, mert nem mindegy, hogy neki mindegy csak legyen valaki mással és elmegy kurv*zni, vagy a volt élettársa akit nagyon szeretett bukkan fel megint és az mászik rá...
2011. márc. 22. 16:31
 18/31 anonim ***** válasza:
30%
egyébként tényleg mocskos k*rva az, aki képes ilyenekre!!!
2011. márc. 22. 16:31
 19/31 anonim ***** válasza:
64%
én csak a barátnőmre voltam mérges, a csávóra nem, jó igaz h 26 éves én meg 18 szal nem akartam megveretni magam :D, de akkor is nem kellet volna hagynia meg semmi közöm ahoz a férfihoz azt csinál amit akar kb leszarom de a barátnőmmel más volt a helyzet..
2011. márc. 22. 16:41
 20/31 anonim ***** válasza:
38%

azért, mert a férjem a világ legjobb embere volt, jobbat el se tudtam volna magamnak képzelni és ha "az a lotyó" nem létezne, akkor a férjemnek eszébe sem jutott volna, hogy ő akkor most megcsal engem és el akar hagyni. az a nő tönkretette az életünket. az a nő ismert engem, tudta, hogy terhes vagyok, mégis el akarta venni tőlem a férjemet. és nem ez volt az első ilyen esete. és még volt pofája engem hibáztatni, gyűlölni. hát ezért gyúlölöm őt teljes szívemből.

másrészt a férjem bármit csinál, mindig szeretni fogom, mert tudom, hogy a szíve mélyén milyen jó ember. ilyen egyszerű.

2011. márc. 22. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!