Ha valakit megcsaltak, az illető miért azt utálja, akivel megcsalták? Miért nem a párját?
Ha a harmadik fél nem közeli ismerősöm,rokon stb. akkor is bökné a csőröm már csak az is, hogy létezik ( persze ez is sok mindentől függ, hogy tudta e h vagyok én pl) de a fő bűnös a párom, akit szeretek, akiről hittem, hogy szeret és még is ezt teszi velem.
Ha ilyen lenne nem mézesmázaskodnék vele, ha a nőt meg nem ismerem akkor még szerencsésnek is érezném magam és még csak kérdőre se vonnám. Minek?
Nomármost én bizonyára sok sok harmadiknak számító qrva miatt lettem lepontozva :)
Csak azért, mert én ki merem mondani, hogy igenis görény a férjem és igenis mindkettőt kicsinálom? Miért? Inkább keseregjek, nyavalyogjak, hisztériázzak, esetleg ugorjak ki az ablakon?
Elkövettek ellenem egy megbocsáthatatlan bűnt, hát viseljék a következményét. Én képes vagyok higgadtan, maximális önuralommal is tönkretenni mindegyiket, ahogy az én életem ahogy a gyermekem életét tönkretették.
S miért? Mert MEGÉRDEMLIK
Utolsó: nagyon megértelk, igazi bátor, magáért kiálló nő vagy.
Én is megfogadtam hogy ott teszek keretbe a két gerinctelen szemétnek, ahol lehet. De elég büntetés nekik egymás .. megérdemlik a másikat. Éljenek jó sokáig hogy minél tovább szenvedjenek :D
Így van, azt nem érdemlik meg hogy energiát pazaroljunk rájuk.
Előző
S szerintetek attól jobb lesz valami,ha a szeretőt földbe döngölitek, a párotok aljassága fölött meg szemet húnytok???Egyébként,aki egyszer megteszi,az megteheti többször is.Ez a botlásos duma elég olcsó szerintem...
Ismerek én olyan párt,akik fennen hirdetik,miylen boldogok egy bizonyos közösségi oldalon,de csak én tudom,amit tudok...erre mondom leginkább azt,hogy undorító!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!