Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakit megcsaltak, az...

Ha valakit megcsaltak, az illető miért azt utálja, akivel megcsalták? Miért nem a párját?

Figyelt kérdés
Tudom,persze nem szép dolog olyannal lenni,akinek van párja,de akkor is... Az elöbb volt egy kérdés,és ott az egyik író kétszer is leirta hogy lotyó arra a nőre,akivel megcsalták,de a volt párját úgy irta hogy a vőlegényem. Az miért nem lett mocskos diszó például? :)
2011. márc. 22. 15:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon igaz hogy a harmadik félnek nagyon nagy erkölcsi felelősége van. Hisz miatta is lehet egy férj vagy feleség öngyilkos, illetve nő fel egy gyerek csonka családban. Külön üzenném ezt Tóth Zoltánnak.
2011. márc. 22. 19:02
 22/31 anonim ***** válasza:
60%

Ha a harmadik fél nem közeli ismerősöm,rokon stb. akkor is bökné a csőröm már csak az is, hogy létezik ( persze ez is sok mindentől függ, hogy tudta e h vagyok én pl) de a fő bűnös a párom, akit szeretek, akiről hittem, hogy szeret és még is ezt teszi velem.

Ha ilyen lenne nem mézesmázaskodnék vele, ha a nőt meg nem ismerem akkor még szerencsésnek is érezném magam és még csak kérdőre se vonnám. Minek?

2011. márc. 22. 19:36
 23/31 anonim ***** válasza:
22%
Majd ha megcsókolják a párodat, vagy hasonló, megérted.
2011. márc. 22. 19:58
 24/31 anonim ***** válasza:
41%

Nomármost én bizonyára sok sok harmadiknak számító qrva miatt lettem lepontozva :)

Csak azért, mert én ki merem mondani, hogy igenis görény a férjem és igenis mindkettőt kicsinálom? Miért? Inkább keseregjek, nyavalyogjak, hisztériázzak, esetleg ugorjak ki az ablakon?

Elkövettek ellenem egy megbocsáthatatlan bűnt, hát viseljék a következményét. Én képes vagyok higgadtan, maximális önuralommal is tönkretenni mindegyiket, ahogy az én életem ahogy a gyermekem életét tönkretették.

S miért? Mert MEGÉRDEMLIK

2011. márc. 22. 19:59
 25/31 anonim ***** válasza:

Utolsó: nagyon megértelk, igazi bátor, magáért kiálló nő vagy.

Én is megfogadtam hogy ott teszek keretbe a két gerinctelen szemétnek, ahol lehet. De elég büntetés nekik egymás .. megérdemlik a másikat. Éljenek jó sokáig hogy minél tovább szenvedjenek :D

2011. márc. 23. 07:19
 26/31 anonim ***** válasza:
48%
Ez is egy megoldás. Mármint, hogy tönkre akarod tenni őket. Én is ezt akartam, de rájöttem, hogy minél tovább foglalkozom velük annál később fog begyógyulni a seb és múlni a fájdalom. Nem érek én erre rá, felejteni akarok és továbblépni. Amúgy is hiszek a sorszserűségben.megbűnhődnek majd (:
2011. márc. 23. 08:52
 27/31 anonim ***** válasza:

Így van, azt nem érdemlik meg hogy energiát pazaroljunk rájuk.

Előző

2011. márc. 23. 09:12
 28/31 anonim ***** válasza:

S szerintetek attól jobb lesz valami,ha a szeretőt földbe döngölitek, a párotok aljassága fölött meg szemet húnytok???Egyébként,aki egyszer megteszi,az megteheti többször is.Ez a botlásos duma elég olcsó szerintem...

Ismerek én olyan párt,akik fennen hirdetik,miylen boldogok egy bizonyos közösségi oldalon,de csak én tudom,amit tudok...erre mondom leginkább azt,hogy undorító!!!

2011. márc. 24. 18:04
 29/31 anonim ***** válasza:
48%
A pasi is hibás a megcsalásban mert jellemtelen,és nem áll elő,hogy ez van, az van, nem jó valami köztünk,inkább sunyi mód titokban hetyeg.Viszont azért rib...oz,lotyóz az ember mert csak a társáról van szó, szerelméről stb,hát így ragaszkodnánk hozzá,hisz azért vagyunk vele?!De mikor a lotyó,ri...c,tűzön vízen át,harcol küzd tapad,még akkor is ha bele rúgnak,ki dobják,alázzák,akkor szánalmas ri..ccá válik.És addig nyomul némelyik,r....c, hogy el is éri sok amit akar,már akinél megteheti!
2011. ápr. 5. 15:14
 30/31 anonim ***** válasza:
Tedd hozzá,hogy lehet,csak Te hiszed azt,hogy tapad és küzd,azt viszont nem látod,a férfi miket kavar a hátad mögött!Érdekes,hogy a pasi mindig megtévedt báránykának van beállítva,akinek a bűne bocsánatos,viszont a szeretőt elhordjátok mindennek.Hogy is van ez???
2011. ápr. 9. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!