Mi a véleményetek, hogyan dolgozzam fel? Egy 19 éves
lány
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és 23 éves barátom néha a hugával alszik egy ágyban, ami úgy érzek nincs már rendjén ebben a korban. Huga 19 lesz. Azért is fájlalom, mert úgy érzem nem fog tudni elszakadni otthonról és külön életbe kezdeni velem, szóval félelemmel vegyes az egész.
Szerintetek ez normális amit csinálnak? És az, hogy ettől idegbajt kapok?
Ezért, ez már poén, hogy itteni idegenek többet tudnak már lassan rólatok, mint ti egymásról. :D
2010. ápr. 23. 01:56
42/48 anonim válasza:
És nyugi, ne féltékenykedj a húgára. Inkább vedd ezt úgy, hogy a pasidnál ez egy + pont, hogy ennyire szereti a húgát. Gondolj csak bele, egy ilyen ember, aki képes ennyire kötődni valakihez, nagyon tud szeretni. Becsüld meg ezt a tulajdonságát, és légy türelmes. Ha összeköltöztök egyszer, nem fog már vele aludni, hanem csak veled. :P
2010. ápr. 23. 02:02
43/48 anonim válasza:
Olyat már hallottam, hogy egynemű testvérek együtt alszanak,de nem felnőttként.Esetleg kényszerűségből kirándulásnál véletlenül,mert nincs más.Azonban ha igaz amit írsz jobb ha elfelejted a fiút mert ez egy mentális betegség és csak áldozat lehetsz.A testvérhez,szülőhöz,de közeli rokonhoz való ilyen mérvű ragaszkodás főleg ha testi kapcsolattal párosul minden csak nem normális.Volt ismerősöm aki annyira függött az anyától,hogy szinte a wc-re is kísérték egymást.Bár nem valószínű hogy volt egyéb is de amikor a mama elhalt,nemsokára a fiú is öngyilkosságba menekült.Ennél egy cifrább esetet halottam amikor a nagyi a kis unokáját annyira istápolta,hogy amikor megnősült befeküdt közéjük nehogy a lány megrontsa a kedvencet.Egy szó mint száz keress inkább egy normális fiút aki Veled akar aludni...
2010. ápr. 23. 09:20
44/48 anonim válasza:
Keress mást! Rengeteg normális férfi is van, aki felnőtt és érett egy kapcsolathoz.
Itt a testvérpár teljesen éretlen. Sok értékes időt vesztegetsz el a fiúra, amíg megvárod, hogy felnőjön. Az én férjem 40-hez közel jár, de még 30 éves kora körül is veszekedés volt abból, hogy hagyta, hogy az anyja simogassa és puszilgassa a családi ebédek után, ha a fiának eléggé ízlett a főztje.
Ma már társaságban anyuci ezt nem csinálja, csak simogatja a fia kezét néha. Bár alig szervezünk ilyen összejöveteleket. Sajnos én elég későn jöttem rá, hogy rengeteg férfi van, aki a társához kötődik a legjobban, csak én nem kerestem meg. Az idő meg elszállt.
2010. ápr. 23. 12:01
45/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsaitokat!
2010. ápr. 23. 13:56
46/48 anonim válasza:
1:56 ...hát ez jó xD A család egész szennyese ki van teregetve erre az oldalra lol
2010. ápr. 23. 16:50
47/48 anonim válasza:
:) köszönöm a válaszok nagy részét, általában van elég türelmem, de igen néha annyi stresszhatás ér hogy megfeszülök és akkor ha jön még egy ilyen számomra nem 3 másodperc alatt feldolgozható hanem mondjuk másfél óra gondolkodást és egyezkedést magammal igénylő infó hogy együtt alszanak akkor kész elpattan bennem a gyenge láncszem és olyankor sírás van, de amúgy a szeretet megértést szül, a boldogságomat és a belső harmóniámat pedig igyekszem mások betegségétől függetlenül kialakítani, vagy meg gyógyítani őket vagy ilyesmi, de persze ha valami gyógyíthatatlan akkor azzal lehet próbálkozni de ha nem megy akkor csak az elfogadás marad, és mivel én boldog életet, családot, kiegyensúlyozottságot szeretnék ezért arra kell törekednem, és ha nem meg így hosszú távon egy kapcsolat akkor, úgy érzem van bennem elég erő ahhoz hogy megpróbáljam máshogy :) a rossz házasságban élőnek pedig azt szeretném mondani hogy ne hagyja hogy az a nagymama befurakodjon és elrontsa a boldogságát, tudom hogy nehéz, de meg kell érteni, úgy kell ránézni mint egy szegény elveszett gyógyításra és törődésre vágyó emberre akinek kétségbeesett kiáltásai idegesítő szokásai, én így szoktam nézni a hugra és olyankor megsajnálom és próbálok gondolkozni hogy hogy lehetne segíteni rajta, és persze van olyan amikor a hajamat tépem mikor meghallom hogy megint és komplexusom lesz tőle és elegem van és ez így nem élet és ki akarok ugrani a 9.ről vagy legalább a kapcsolatból... de csak pozitívan :)
2010. ápr. 23. 18:38
48/48 A kérdező kommentje:
Uccsó: barátodnak piszok mázlija van, hogy vele maradsz, hogy ennyire türelmes vagy vele. Nagyon nagy szíved van, hogy még segíteni is próbálsz azokon akik így kikészítenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!