Mi a véleményetek, hogyan dolgozzam fel? Egy 19 éves lány
19 éves vagyok és 23 éves barátom néha a hugával alszik egy ágyban, ami úgy érzek nincs már rendjén ebben a korban. Huga 19 lesz. Azért is fájlalom, mert úgy érzem nem fog tudni elszakadni otthonról és külön életbe kezdeni velem, szóval félelemmel vegyes az egész.
Szerintetek ez normális amit csinálnak? És az, hogy ettől idegbajt kapok?
Eszem ágába sem jut, hogy paráználkodnának, engem már az zavar, hogy egyáltalán felmerül bennük, hogy együtt aludjanak, mikor van külön ágyuk, külön szobájuk. Amúgy franciaágya van mindkettőjüknek.
Mégegyszer: bízom barátomban, tudom, hogy nem abberált állat, viszont nem tudom, hogyan dolgozzam fel, hogy nem tudom ezt elfogadni.
Az érdekel, hogy szerintetek normális-e, hogy néha egy ágyban alszanak és ezt nem tudom elviselni?
Na jó kis gyíkpartit kerekítettem(tisztelet a kivételnek):\ (Amúgy) 18:29-es pedig saját előző kommentjére helyesel úgy, mintha más írná a választ.. no comment
Kérlek szépen titeket segítsetek, ez nem vicc!!
Szerintem szeretik egymást mint testvért nyugi nincs gond azzal!
És azzal kapcsolatban is megnyugidhatsz hogy ez nem vet majd rosszat ha most igy egybe vannak ha elköltözik akkor is csak normális lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!