Mi a véleményetek, hogyan dolgozzam fel? Egy 19 éves lány
19 éves vagyok és 23 éves barátom néha a hugával alszik egy ágyban, ami úgy érzek nincs már rendjén ebben a korban. Huga 19 lesz. Azért is fájlalom, mert úgy érzem nem fog tudni elszakadni otthonról és külön életbe kezdeni velem, szóval félelemmel vegyes az egész.
Szerintetek ez normális amit csinálnak? És az, hogy ettől idegbajt kapok?
Én nem vagyok unatkozó tini, ellenben rosszul érzem magam ettől az ügytől és szeretnék már tisztán látni, hogy mi a normális.
Gondoljatok már bele, a fiúval akit szeretek ez miatt romlik a kapcsolatom!
egéybként az álmodozókban ugyanígy volt!
az idegen srác ki akarta sajátítani a lánytesót, de a fiútesó nem engedte és végül a testvérek sajátították ki maguknak az idegent, ő lett a gyerekük és a 2 tesó boldogan élt míg meg nem halt!
Ha ő elmondja neked, hogy a huga épp mellette alszik, akkor te meg elmondhatnád, hogy neked ez új. Ezzel tartozol magatoknak.
Egyébként úgy látom, hogy téged érdekel, akkor meg fogadd be...!
Semmiképpen nem tartom elfogadhatónak és általánosnak. A fiam 23 éves, a lányom 22, jó testvérek de mondjuk 5-6 éves koruk óta soha eszükbe nem jutott volna, hogy együtt aludjanak. A testi érintkezés kimerül az alkalmankénti pusziban, vagy ha a lányom valamiért megsajnálja a fiamat, akkor megöleli, a fiamnál ez nem jellemző.
A másik dolog, hogy általában az estének is meg van a maga menetrendje, fürdés, pizsama esetleg kis beszélgetés és mindenki elvonul a saját birodalmába. Az számomra természetellenes lenne, ha egymás szobájába vonulgatnának lefeküdni. Más az ha felöltözve elbóbiskol valaki a tesója ágyában és más az, ha direkt ott akar aludni. Ha meg apakomplexusa van, akkor miért nem egy kicsit idősebb barátot keres magának, általában ez szokott előfordulni.
A másik furcsaság, ha a húgnak vannak is bizonyos személyiség zavarai, attól még a bátynak nem kellene elfogadni ezt a helyzetet. (Hacsak nem tetszik neki is a dolog) Szerintem, ha rendszeresen előfordul, hogy együtt alszanak, ez a Te szemszögödből nézve nem túl bíztató.
Nagyon el kellene beszélgetned a fiúval erről. Már abból is le tudod szűrni az igazságot, hogy hogyan reagál a kérdésedre.
A válaszom: nem normális, amit csinálnak és jogosan kapsz idegbajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!