Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, hogyan...

Mi a véleményetek, hogyan dolgozzam fel? Egy 19 éves lány

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és 23 éves barátom néha a hugával alszik egy ágyban, ami úgy érzek nincs már rendjén ebben a korban. Huga 19 lesz. Azért is fájlalom, mert úgy érzem nem fog tudni elszakadni otthonról és külön életbe kezdeni velem, szóval félelemmel vegyes az egész.

Szerintetek ez normális amit csinálnak? És az, hogy ettől idegbajt kapok?

2010. ápr. 22. 18:26
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

jó nem fogok belemenni a politikába.

huga 19 éves, azaz 4 év van köztük.

2010. ápr. 22. 18:47
 12/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm a végre témához szóló válaszokat!

Azért alszik huga ritkán vele, mert nem tud elaludni egyedül a stressz miatt.

2010. ápr. 22. 18:49
 13/48 anonim ***** válasza:
89%
Mekkora hülyeség hogy aberáció! Nekem 4 báttyáim van 31 28 és két 25 éves én 20 vagyok és lány! Nagyon jóban vagyok velük és előfordul hogy valamelyikünknél fürdés után este filmezünk és elalszunk egy ágyban vagy ágyból nézzük a tévét! Együtt nőttünk fel a bátyáim sosem néztem rájuk úgy mint pasira ők sem a jó nőt látják bennem hanem a picike hugicájukat akit mindentől óvnak ez igy volt 10 évvel ezelőtt is és most is! ÉS nem értem mért baj ha te ugy sem vagy ott! Most nem akar egyedül unatkozni tvéznek dumálnak és ennyi.
2010. ápr. 22. 18:49
 14/48 anonim ***** válasza:
75%

Valószínűleg jó testvérek, és szeretnek beszélgetni egymással elalvás előtt. Nincsen ebben semmi rossz. Ne féltékenykedj a családjára, inkább barátkozz össze velük, elvégre ha komoly kapcsolatot akarsz a barátoddal, akkor ennek a családnak leszel a tagja előbb vagy utóbb te is.

A "hogyan dolgozzam fel" témakörhöz meg annyit, hogy hasznos dolgokkal foglald el magad, ne a kicsi lelked rezdüléseit elemezd napi 24 órában. Felnőtt nőként viselkedj, fogadd el az életet és másokat olyannak, amilyenek, ne elkényeztetett gyerekként hisztizz egy idealizált világ után.

2010. ápr. 22. 18:50
 15/48 A kérdező kommentje:

politizálókhoz csak ennyit: az uszítás és ellentétkeltés tökmindegy ki csinálja, egy gonosz és felesleges cselekedet.

Uccsó: milyen abberációra célzol? Most komolyan együtt aludni a testvéreddel néha, miért abberáltság? Azért kérdem, mert úgy látom te jobban értesz hozzá -valószínűleg pszichologiát is tanultál- én pedig szeretnék normákat látni.

2010. ápr. 22. 18:52
 16/48 anonim ***** válasza:
75%
Jah és az előző vagyok szóval attól hogy van így mikor itt van valamelyikőjük barátnője sosem jutna eszembe oda menni hagyom őket nyugodtan mikor az én párom van itt ők hagynak engem. Volt már mikor együtt laktak a barátnőjükkel és semmi nem volt ebből. Szóval nyugodj meg örülj hogy ilyen jó a család és hogy ebből következően számíthatnak egymásra bármiben!
2010. ápr. 22. 18:53
 17/48 anonim ***** válasza:
75%
Mit kell ezen feldolgoznod?Biztos neked is vannak hülye dolgaid,mint mindannyiunknak.Lehet,hogy az meg a srácodnak nem tetszik.El kellene fogadni olyannak amilyen.
2010. ápr. 22. 18:53
 18/48 anonim ***** válasza:
88%
Nem normális dolog ha egy 19 éves lány nem tud egyedül elaludni! Neki problémái vannak és lesznek is ez biztos. Hanem mi van akkor ha a barátoddal összeköltöztök és a hugi még mindig nem tud elaludni? Átmegy hozzátok, mondván "bátyus most nagy a feszkó aludjunk együtt?!" Ez hosszútávon nem tartható állapot. A lánynak pszichológusra van szüksége, és ezt komolyan mondom!
2010. ápr. 22. 18:58
 19/48 anonim ***** válasza:
76%
Van egy olyan érzésem hogy barátod apja vagy meghalt már vagy komoly gondok vannak vele... Előző voltam.
2010. ápr. 22. 19:00
 20/48 anonim ***** válasza:
29%
szerintem mostohatestvérek...
2010. ápr. 22. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!