Mi a véleményetek, hogyan dolgozzam fel? Egy 19 éves lány
19 éves vagyok és 23 éves barátom néha a hugával alszik egy ágyban, ami úgy érzek nincs már rendjén ebben a korban. Huga 19 lesz. Azért is fájlalom, mert úgy érzem nem fog tudni elszakadni otthonról és külön életbe kezdeni velem, szóval félelemmel vegyes az egész.
Szerintetek ez normális amit csinálnak? És az, hogy ettől idegbajt kapok?
Ekkora ökörségeket amiket írtak!!
Én 18 éves vagyok.A bátyám 23 éves.Mi is szoktunk együtt aludni,mert mint testvérek szeretjük egymást.Van amikor együtt Tévézünk vagy csak úgy mint amikor kisebbek voltunk együtt alszunk.Nincsenek lelki gondjaim sem nekem,sem a bátyámnak..Ez nálunk természetes hiszen így nőttünk fel.
Ahogy másoknál természetes,hogy az apja,anyja a szájára ad puszit a gyereknek,vagy a nagylány kézen fogva sétál az apjával..Ezt fogadták el,így élnek..Nincs ebben semmi rossz.
A bátyám is udvarol egy lánynak,és ő nem csinált soha ebből ügyet.HA nálunk aludt akkor nem mentem át,eszembe sem jutna..Gondolom azért a te barátod sem minden nap alszanak együtt..Ahogy mi sem..csak amikor olyan kedvünk van..Néha jó mellé bújni,mert tudom,hogy vigyázz rám.De soha se én sem a bátyám nem néztünk másként egymásra.Még a gondolata sem merült fel..
!!Stratégia mindenkinek!! a provokátorokhoz nem szólunk, így lekopnak, mivel nincs inger amivel tovább izgassák magukat ^_^
Igen, huga jár is pszichológushoz és az édesapjukkal problémás volt a viszonyuk a múltban. Úgy tudom az apjukkal hideg a viszonyuk. Becsülik őt, de a szeretetét nem tudja kimutatni feléjük kb.
Kövezzetek meg,de számomra ez már több,mint furcsa.Az én szememben legalábbis,lehet,náluk ez normális helyzet.Lehet,azért furcsállom ennyire,mert az én párom húga még egy darab zsemlét is sajnál a bátyjától,nem hogy még egy ágyban aludjanak... :-D Szóval,ez szerintem is abnormális ebben a korban.
A barátod húgának sürgősen pszichológusra van szüksége!Segítség nélkül ugyanis nem fog megoldódni ez a helyzet,vagy rosszabbodni fog.Gondolom,hogy itt nem szimplán esti tv-zésről,meg egyebekről van szó,mert az még azt mondom,elfogadható kategória.Ez viszont aberrált dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!