Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, hogyan...

Mi a véleményetek, hogyan dolgozzam fel? Egy 19 éves lány

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és 23 éves barátom néha a hugával alszik egy ágyban, ami úgy érzek nincs már rendjén ebben a korban. Huga 19 lesz. Azért is fájlalom, mert úgy érzem nem fog tudni elszakadni otthonról és külön életbe kezdeni velem, szóval félelemmel vegyes az egész.

Szerintetek ez normális amit csinálnak? És az, hogy ettől idegbajt kapok?

2010. ápr. 22. 18:26
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
98%
Ó az én családomban az anyuka együtt aludt a fiával, pontosan 19 éves koráig. Na ehhez mit szóltok, basszus!!!A nagy mamlasz kölök nem tudott leválni az anyjától. De az anyja sem volt normális az biztos! A kérdezőnél az a baj, hogy a mai világban már minden lehetséges, minden előfordulhat, de azért ne álltalánosítsunk.
2010. ápr. 22. 19:13
 22/48 anonim ***** válasza:
70%

Ekkora ökörségeket amiket írtak!!

Én 18 éves vagyok.A bátyám 23 éves.Mi is szoktunk együtt aludni,mert mint testvérek szeretjük egymást.Van amikor együtt Tévézünk vagy csak úgy mint amikor kisebbek voltunk együtt alszunk.Nincsenek lelki gondjaim sem nekem,sem a bátyámnak..Ez nálunk természetes hiszen így nőttünk fel.

Ahogy másoknál természetes,hogy az apja,anyja a szájára ad puszit a gyereknek,vagy a nagylány kézen fogva sétál az apjával..Ezt fogadták el,így élnek..Nincs ebben semmi rossz.

A bátyám is udvarol egy lánynak,és ő nem csinált soha ebből ügyet.HA nálunk aludt akkor nem mentem át,eszembe sem jutna..Gondolom azért a te barátod sem minden nap alszanak együtt..Ahogy mi sem..csak amikor olyan kedvünk van..Néha jó mellé bújni,mert tudom,hogy vigyázz rám.De soha se én sem a bátyám nem néztünk másként egymásra.Még a gondolata sem merült fel..

23/48 anonim ***** válasza:
100%
A csajnak vannak gondjai nem a párodnak! szerintem nem gáz ha néha megesik az ilyen, de nem rendszeresen! De ha ez nem akkor történik mikor együtt akartok aludni, ne foglalkozzál vele!
 24/48 A kérdező kommentje:

!!Stratégia mindenkinek!! a provokátorokhoz nem szólunk, így lekopnak, mivel nincs inger amivel tovább izgassák magukat ^_^

Igen, huga jár is pszichológushoz és az édesapjukkal problémás volt a viszonyuk a múltban. Úgy tudom az apjukkal hideg a viszonyuk. Becsülik őt, de a szeretetét nem tudja kimutatni feléjük kb.

2010. ápr. 22. 19:16
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gondoltam hogy az apa a kulcs. 1000x láttam már ilyet... Sajnos ezzel te semmit sem tudsz tenni. A pszichológus feladata lenne jó irányba terelgetni a lányzót... Neked nincs semmi tippem, nyeld le a békát...
2010. ápr. 22. 19:18
 26/48 A kérdező kommentje:
Jaaa ennyire nem gáz, nem zavar minket amikor együtt vagyunk, csak amikor 200 km-re azt mondja barátom telefonba, hogy huga mellette alszik, azt nem tudom még felfogni, hogy lehet, nálunk nem volt ilyen és barátaim is mondták már, hogy ez nem helyes.
2010. ápr. 22. 19:20
 27/48 anonim ***** válasza:
76%
Akkor a lánynak apakomplexusa van, amit a bátyóval próbál kompenzálni. Az óvást, védést, törődést tőle várja el, nem az apától. Nincs itt semmi gond a te félelmeddel kapcsolatosan, töröld ki a rossz feltételezéseket.
2010. ápr. 22. 19:23
 28/48 A kérdező kommentje:
Nagyjából kezdem érteni, tisztára örülök :)
2010. ápr. 22. 19:26
 29/48 anonim ***** válasza:
94%

Kövezzetek meg,de számomra ez már több,mint furcsa.Az én szememben legalábbis,lehet,náluk ez normális helyzet.Lehet,azért furcsállom ennyire,mert az én párom húga még egy darab zsemlét is sajnál a bátyjától,nem hogy még egy ágyban aludjanak... :-D Szóval,ez szerintem is abnormális ebben a korban.

A barátod húgának sürgősen pszichológusra van szüksége!Segítség nélkül ugyanis nem fog megoldódni ez a helyzet,vagy rosszabbodni fog.Gondolom,hogy itt nem szimplán esti tv-zésről,meg egyebekről van szó,mert az még azt mondom,elfogadható kategória.Ez viszont aberrált dolog.

2010. ápr. 22. 19:27
 30/48 anonim ***** válasza:
90%
Az apakomplexus idősebb férfiakkal való kapcsolatokban jelenik meg, semmi köze a testvéri viszonyhoz ilyen szinten ! 19 éves lánynak semmi keresnivalója egy ágyban a bátyjával. Húgával, nővérével még csak-csak alkalmanként, de rendszeresen ellentétes nemű testvérrel?! Álljatok meg, azt' gondolkodjatok már egy kicsit! Kik írnak ide? unatkozó tinik? Kérdező! Te meg önmagadnak ellentétesen nyilatkozol. Szerinted ez nem furcsa meg aberrált, de az a kérdésed hogy gondold azt hogy mégsem az? What?
2010. ápr. 22. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!