Mit szóltok a fiúkéréshez?
Nem vagyok konzervatív, sőt én is azt mondanám egy spontán beszélgetésben, hogy nincs azzal semmi gond ha egy nő kéri meg a pasit, mert tényleg vannak olyan helyzetek amikor nincs más választás.
Ennek ellenére ha ebből a beszélgetésből az jönne le a páromnak, hogy Ő kérje meg a kezemet az nagyon rossz érzés lenne számomra. Egyszerre éreznék szégyent, és sértődöttséget is.
Persze ez attól is függ, hogy-hogyan adja elő.
Illetve ilyenkor a nőnek is kell tenni pár próbát, hogy a férfi direkt csak várni akar, vagy magyarán mondva beszari.
Szerintem egy normális férfi sem akadna ki azon, ha a párja mellé bújba, felhozná az esküvő témát, majd viccesen megjegyezné, hogy már feleség szeretne lenni. Azután pimaszul, nevetve de mégis bájosan megkérdezi, hogy mikor is kéred meg a kezem".?!
Azonnal lehet látni a pasi arcán, hogy még várni akar, vagy beszari.
Ha már nem tudunk beszélgetni, őszintén.. :)
08:24
A házasságok nem azért fognak tönkremenni, mert túl korán kérik meg valaki kezét... A környezetemben voltak olyan kapcsolatok szép számmal, amik azért mentek tönkre, mert 4-5 év után sem nagyon történt semmi. 1,5-2 év simán elég, hogy eldöntsem, akarom-e az illetőt hosszabb távon magam mellett vagy sem (nyilván itt az érettebbekről beszélek, nem a 18 évesekről - bár ez nem feltétlenül korfüggő). Húzhatom 5-6 évig, de akkor már csak a megszokás marad, és vagy szakítás lesz a vége, vagy előremenekülésként házasság, hogy aztán 1-2 év múlva csúnya válás legyen...
Inkább az a baj, hogy utálunk kompromisszumokat kötni, várjuk a csodát meg a mindenben alkalmazkodó, tökéletes partnert, és soha nem jön (mert nincs), és cseréljük egymás után a párokat - általában egy még rosszabbra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!