Mit szóltok ahhoz, amikor hallotok egy fiatal nőt csúnyán beszélni (akár a családban, vagy bárhol)?
a fiatal nő alatt kb a 18-35 éves korosztályt értem.
Sok olyat hallotok aki csúnya szavakat használ? Mi az első benyomásotok az ilyen nőktől?
írhattok nemet és kort is!
hát, a leírt korosztályban elég nagy a szórás.
szerintem se gáz ha valaki egy héten egyszer, amikor úgy jön ki a helyzet mond egy csúnya szót.
én is szoktam néha, de ha beszélgetek valakivel akkor temészetesen nem. csak ha belerúgok a székbe, vagy megint az ágy mellett hagyja a súlyzóit a párom, én meg átesek rajta akkor kiszalad pár csúnya szó.
de rám leginkább kamaszként volt jellemző , amikor próbáltam menőnek tűnni a baráti társaáságban(főleg fiúk között)
aztán gimiben olyan helyen tanultam, ahol már nem volt divat .
a családban se szokás káromkodni, még sosem hallottam pl a nagyszüleim/szüleimet csúnyán beszélni.
a barátom családjában szoktak, talán emiatt néha abarátom is.
szerintem már legalább akkor amikor anya /apa lesz valaki, illik mellőzni, legalább otthonról
A korosztályba illő nő vagyok
szoktam csúnyán beszélni, de csak ha valami/valaki nagyon felidegesít. De akkor se mindig, mert ugyebár munkahelyen nem lehet. Egy jókora szaftos anyázástól megnyugszom.
Szóval eléggé álszentség lenne azt mondani, hogy elítélem a dolgot vagy valami.
Azt viszont nem értem, hogy mire jó, ha valaki kötőszavak helyett használja a b..dmeg-et.
Ha hallok egy káromkodást, abból nem vonok le messzebbre menő következtetéseket, mert ha vmi nagyon felidegesít, én is szoktam... legalább kiadom a feszültséget. De az undorító, amikor vki úgy beszél, hogy minden 2. szava káromkodás, és a b...meget kötőszóként használja, a barátnőit pedig ribinek nevezi.
26/N
Fiatal nő vagyok, és szoktam, így nem zavar mástól sem. Szerintem maga a stílus sem mindegy. Tehát ha valaki nemtörődöm módon, rágót csámcsogva bmeg-ezik megállás nélkül, az idegesítő.
Ahogy elgondolkoztam, én kihangsúlyozásra szoktam használni. Ha valaki felidegesít, az kib@$zott hülye, ha állok, és perceket kutatok a táskámban a kulcsomért, és csak lejjebb csúszik, akkor a f@$zba már, vagy a barátnőm a menyasszony ruhapróbáján qrva jól nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!