Mi a véleményetek róla? Anyámnak új pasija van 1 hónapja, már a férfiakat is megpróbáltam erről megkérdezni, így inkább ide próbálom bemásolni, hogy mi is a szitu.
Hány éves vagy, kérdező? Ez nagyon durva, amit leírtál. Ezt akár szexuális zaklatásként is lehet értelmezni, akárhány éves is vagy. B.asszus, egy idegennek semmi joga meztelenül nézegetni téged. Anyukád tud róla? Szólj neki, meg szólj apukádnak is. Ha nem segítenek, és marad ez a helyzet, szólj az iskolapszichológusnak vagy az osztályfőnöknek, ő majd tudja, hova kell fordulni. Normális embernek esze ágába sincs a párja gyerekét meztelenül nézegetni. A f.aszi tutira perverz. Amerikában ezért tudod, mit kapna? Lépj mindenképp, ne hagyd annyiban a helyzetet.
29/n
Figyelj, otthon érzi magát, és nem a micsodádat nézegeti... De ha téged ez zavar, akkor egyenesen mondd meg neki, hogy figyelj, megkérlek, hogy ne nyiss rám, mert én nem szeretem. Ennyi.
Igen, én nő vagyok, és mondjuk ha nő nyit rám, engem nem érdekel. mondjuk idősebb pasinál már kiakadnék. De ezt csak úgy tudod megoldani, ha MEGMOnDOD NEKI!!!! különben nem fogja kitalálni mi bajod van.
Mondd meg anyukádnak, hogy Téged zavar, hogy csak úgy bemegy, kopogás nélkül, mert számodra még idegen. Azért ezt meg lehet érteni, senki sem szereti, még egy gyerek sem, ha egy szinte idegen rányit akár fürdés közben is, legyen az vele egynemű akár. Ha én lennék hasonló helyzetben, akkor szólnék a páromnak, hogy ha akkor kell vmi a fürdőből mikor a gyerekem bennt van, szóljon majd én kihozom. Csak kevésbé szégyenlős az anyja-apja előtt.
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!