Van jogom megkérdezni?
Ha az, akire gondolok, rúgd ki. :) Semmit sem veszítesz vele.
Egyébként meg, ha tényleg sima szex és más semmi kapcsolat van, ahogy az előttem lévők is gondolják, és az egyik fél szerelmes lett, a másik meg másokkal flörtöl, akkor vagy színt kell vallani: "asszem belédzúgtam - most mit csinálunk?", vagy óvatosan kell színt vallani: "ha véletlenül belédszeretnék, mit tennél? lehetnék neked az egyetlen?" és várni a választ, de nyugodtnak maradni mindenképp, vagy simán el kell küldeni. Vagy ilyesmi. Ne játssz a saját érzelmeiddel. Arról, ha gondolod, fel lehet világosítani, hogy neked rossz érzés, hogy másoknak udvarol, persze magadban is tisztázni kell, miért. Csak sérti az önértékelésedet? Szerelmes vagy és azért akarod, hogy csak érted pedálozzon? Esetleg szex van vele, és parázol, hogy ha mással is szexel, összeszedsz vm fertőzést?
A másik csaj tud rólad? Ha csalja őt, akkor ne foglalkozz vele, nem egyenes ember. Én nem tudnék beleszeretni olyanba, akire nem lehet erkölcsileg felnézni. Ráadásul utána engem is megcsalna, az tuti.
Ha ti lányok tudtok egymásról, akkor még lehet tisztázni a dolgokat.
Akkor te honnan tudsz a csajról?
És mit jelent az udvarolgatás? Van közetetek szex, csók...vagy csak megy a flört?
Nekem is volt olyan udvarlóm, aki egyszerre vagy 5 lány agyát fűzte, de amikor komolyra fordult velem, azaz beadtam a derekam és lefeküdtem vele, megkérdezte, hogy mostantól a barátnője vagyok-e és igent mondtam. És onnan kezdve mintha elvágták volna, befejezte a csajok fűzögetését. Mindenhol mindenki előtt büszkén felvállalt engem. Mondták is más nők, hogy na tessék, miről maradtak le - mert olyan királynőként imádott engem. És nem csalt meg soha. Amikor hosszabb időre szétmentünk, akkor is azt mondta, nem tud újat kezdeni mással, mert mindig feljön benne az arcom. Kár, hogy nem illettünk össze és hogy nem volt lelkileg egészséges ember, mert engem soha senki úgy nem fog szeretni, ahogy ő. A végleges szakítás után 2,5 éven át rá se nézett más lányra, annyira megviseltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!