Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs jogom megkérdezni, de ha mégis akkor hogyan kéne?
van egy srác akivel 1,5 éve összejárunk. Ő még régen akart velem járni,de én nem akartam még fejest ugrani egy uj kapcsolatba(az előző 2 hónapja lett vége),így csak szex lett belőle. Igaz,vannak néha szünetek a kapcsolatunkba. Én azóta megbántam h akkor nem mondtam azt h járjunk rendesen,hamar beleszerettem,de akkor már késő volt. Ő már nem akart rendes kapcsolatot,így maradtak heti 1-2 szeri találkozások,együtt alvások.
Tegnap láttam nála egy doboz óvszert.(én gyógyszert szedek,gumi nélkül szoktuk). Sziven ütött a tény,h neki rajtam kívül lehet (vagy van is) másvalakije. Nagyon rossz ebbe belegondolni,de nincs jogom számonkérni mert mi nem is járunk rendesen :S vagy mégis megkérdezzem? Kicsit félek is a választól....
meg azt se tudom hogyan kérdezzem :S
csak szimplán "és minek neked ennyi óvszer?"
vagy hogyan?
:) hasonló cipőben járok, de mégsem. Annyi a különbség, hogy már nem zavar. Elsőre furcsa volt, de elfogadtam ilyennek. Nem is akarok többet tőle, mert bár az ágyban férfi, amúgy nagyon gyerekes. Pedig bőven túl van a 30-on.
Hogy mit tehetnél? Két dolog között kell döntened:
1. Megmondod neki és akkor ő szakít. Mert nagy az esély rá, hogy a könnyű lány(oka)t fogja preferálni... Erősítsd a szíved.
2. Nem mondod meg neki, hanem magadban rendezed le. Keress mást, aki viszonozza a Te érzéseidet és majd akkor szakíts a jelenlegivel. Tudod hány potenciális jövőbelid, ideád mászkál az utcákon??? :)
Más ötletem nem akad.
Sok sikert!
;)
A kérdés lényege az lehetne, hogy magad miatt érdekel, nem másért. Nem szeretnél elkapni semmit, ezért érdekel, hogy van-e más, mert ha van, akkor bizony kell az óvszer nektek is!!!
Ne legyen érezhető a féltékenység, mert azt nem szeretik a pasik és eléggé rosszul szoktak rá reagálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!