Kedves fehérvári anyukák, a 32 hetes uh után mikor kell menni legközelebb? Nincs rajta a legutóbbi leletemen, és elfelejtettem megkérdezni.
Figyelt kérdés
Magán dokim nincs, szóval vagy a nővédelmi érdekelne, vagy a kórház. Köszönöm2009. szept. 11. 13:23
1/8 anonim válasza:
Szia! Nekem 36 hetesen kellett mennem, én a Nővédelmibe jártam. A 36.héttől pedig NST-re is kell menned hetente egyszer ha minden ok, ha fehérvári vagy, megcsinálják a Nővédelmiben, de erre kérdezz majd rá.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor ezek szerint a nővédelmiben is csinálnak UH-t ilyen nagy terhesen is. Csak mert engem az utolsó 2 Uh-ra elküldtek a kórházba.
Nem Fehérváron lakunk sajnos, hanem mellette 20 km-re szóval még azt se tudom hogy fogok nst-re bejárni, de majd lesz vhogy.
Amúgy az nst a szülésig heti 2 szer van egy héten?
2009. szept. 11. 13:29
3/8 A kérdező kommentje:
jaj bocsánat, heti EGYSZERt akartam írni...
2009. szept. 11. 13:29
4/8 anonim válasza:
Az NST heti egyszer van igen, ha nincs semmi gond. Ha a kiírt időpontot átléped, akkor 2 naponta. Nem tudom miért küldtek el téged uh-ra a kórházba, én sem fehérvári vagyok mégis végig oda jártam. Az NST-t csak akkor csinálják meg a Nővédelmiben, ha fehérvári vagy.
5/8 anonim válasza:
Heti egyszer kell menni nst-re a 36. héttől.Válassz ki egy napot, mert a következő héten is ugyanazon a napon kell menned.Én előtte szoktam csokit enni, és valamilyen bubis üdítőt inni, mert ha reggel megyek akkor még elég lusta a baba.ezek viszont egy kicsit felébresztik.Fognak kérni vizeletet is.Mindig viszek magammal, de ott is megoldható.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Vizeletet is kérnek? Nahát, ilyen a fiammal még nem volt.
Főképp az a problémám, hogy a kisfiam 2 éves és nem nagyon tudom kire bízni majd nst-k idején, dehát ez van. Legfeljebb viszem magammal, és erősen reménykedek hogy kibírja 20 percig egy helyen.
A pocilakó minden napszakban úgy pörög, hogy azzal legalább nem lesz baj, hogy épp nyugis időszaka lenne.
Köszi mégegyszer!
2009. szept. 11. 16:30
7/8 anonim válasza:
A 36. héttől kell járni Nst-re hetente egyszer. Akkor voltam uh-n is és utána (szülésig) még egyszer küldtek el uh-ra, mert faros volt a pici.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem is faros sajna :(
2009. szept. 12. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!