Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs jogom megkérdezni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs jogom megkérdezni, de ha mégis akkor hogyan kéne?

Figyelt kérdés

van egy srác akivel 1,5 éve összejárunk. Ő még régen akart velem járni,de én nem akartam még fejest ugrani egy uj kapcsolatba(az előző 2 hónapja lett vége),így csak szex lett belőle. Igaz,vannak néha szünetek a kapcsolatunkba. Én azóta megbántam h akkor nem mondtam azt h járjunk rendesen,hamar beleszerettem,de akkor már késő volt. Ő már nem akart rendes kapcsolatot,így maradtak heti 1-2 szeri találkozások,együtt alvások.

Tegnap láttam nála egy doboz óvszert.(én gyógyszert szedek,gumi nélkül szoktuk). Sziven ütött a tény,h neki rajtam kívül lehet (vagy van is) másvalakije. Nagyon rossz ebbe belegondolni,de nincs jogom számonkérni mert mi nem is járunk rendesen :S vagy mégis megkérdezzem? Kicsit félek is a választól....

2010. okt. 23. 11:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is rákérdeznék. Rendben hogy ezért jártok össze, de én úgy nem tartanék fent senkivel ilyen jellegű kapcsolatot, hogy tudom mellettem még isten tudja hány csajjal csinálja ugyanezt. Legyen benned némi önbecsülés, ne legyél csak egy a sok közül...
2010. okt. 23. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:

gondolom a szüneteitek azért vannak,mert ő összejön valaki mással...

ismerős helyzet és baromi megalázó. ugyanígy voltam énis. 1000x megbántam már hogy akkor nemet mondtam neki arra hogy járjunk....de később már nem volt mit tenni :/

20L

2010. okt. 23. 12:47
 13/13 A kérdező kommentje:

a szünetek azért szoktak lenni,mert rájövök h ez nem vezet sehova és nem akarok vele találkozni,de nem sokéig tudom kibírni. vagy pedig ő tök bunkó velem,amiért nem akarok vele többet találkozni(ilyenkor lehet h így akar lekoptatni :S :(,mert rendes barátnője van ),de aztán egy kis idő után bocsánatot kér és ugyanott vagyunk ahol eddig.

Néha eszembe jutott h lehet h neki van más is rajtam kívül,de nem tudtam konkrét bizonyítékot rá, de ez az óvszer nagyon zavar. Szívem szerint rákérdeznék,de úgy érzem h nincs hozzá jogom,hisz nem vagyok a barátnője....

Az a válasz tetszik meg jó,h csak azért érdekel mert nem akarok elkapni valamit,csak ez olyan ribancosnak hangzik,nem?

2010. okt. 25. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!