Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randi végén korai/túlnyomulós megkérdezni hogy nincs e kedve még1x randizni? (mondjuk úgy hogy ráérsz e jövő szombaton, vagy vmi ilyesmi)
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 22:18
1/9 anonim válasza:
Szerintem igen... Csak hívd fel hét közepén hogy ráér e pl.
2/9 A kérdező kommentje:
zsír, kössz!
2011. szept. 28. 22:22
3/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire ismered az illetőt. Ha nem nagyon, akkor kétesélyes, mert elbízza magát. Ha viszont olyasvalakivel vagy, akit már futólag ismertél, akkor belefér. Nekem olyan is volt, hogy még az első találka időpontja előtt le volt egyeztetve a második is, és még a kettő közé is beszúrtunk egyet menet közben. Abszolút helyzetfüggő.
4/9 anonim válasza:
Ez attól függ, mennyi idősek vagytok, milyen a másik, milyen volt a randi, mennyire jöttetek be egymásnak, és mit akar a másik. Nálam például felejtős lenne az a srác, aki képes egy hét múlvára tenni a következő randit.
5/9 anonim válasza:
Miért ne kérdeznéd meg?Ha nem teszed akkor azt hiszi a másik, hogy nem volt jó.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is miért ne lehetne megkérdezni! Nekem is volt olyan, hogy találkoztunk és a randi végén megkérdezte, hogy mikor érek rá legközelebb talizni. És az én szemszögemből nézve, ha nem kérdezi meg ott és akkor, akkor én biztos azt hittem volna, hogy akkor látom utoljára. Szóval szerintem teljesen normális. És nem muszáj lefixálni új időpontot, de ha megkérdezed, akkor az mégis csak jelzés értékű.
7/9 A kérdező kommentje:
15f
csak a folyosón látom a csajt :S akkor is csak párszor 1 héten... :S de totál belevagyok esve...fb-n sem az ismerősöm még
2011. szept. 28. 22:47
8/9 anonim válasza:
legkorábban másnap kérdezd, hadd rendeződjenek benne is a benyomások, tapasztalatok, lehet, hogy kicsit lerohanós, ha rögtön kérdezed, bár helyzetfüggő is a dolog.
9/9 anonim válasza:
sztem nemkell még felhozni. annyit viszont nyugodtan, hogy jóléreztem magam veled :) aztán majd keresed úgyis ha talizni szeretnél vele=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!