3 év után ciki a páromtól megkérdezni, hogy most mit is akart tőlem?
3 éve távkapcsolatban vagytok???
Ez nem normális. Főleg, ha az elejétől vagytok így és nem is akar változtatni. Iskola miatt van ez, vagy miért?
Én már otthagytam volna. Biztos nincs másik nő a képben a másik városban?
Kérdezd meg, hogy mi az oka annak, hogy kerüli a témát!
Ha igazán szeret, akkor megpróbáljátok megoldani ezt az egészet. Lehet, hogy a suli, vagy munka miatt nem tud költözni. Kérdezd meg, mi az oka ennek. Ha egyszerűen nem akar közelebb költözni, és ez rád tényleg ilyen hatással van vele, akkor nem tudom, érdemes-e együtt maradni.
szerintem a párodnak ez a helyzet tökéletesen megfelel. nem úgy néz ki, hogy változtatni akarna rajta mostanában.
ha te úgy érzed neked más kéne vagy több, akkor keress mást, akivel egy dolgot akartok.
Szerintem járj nyitott szemmel és ha találsz valakit akivel járnál, akkor hagy ott a barátodat. Nem érdemel meg téged.
Kapja azt, amit ő ad. Egy nagy semmit.
mindig az irányít aki kevésbé szeret,jelen esetben a pasid.
nem nagyon foglalkozik veled,nem tervezget vagy ha igen akkor nem ad neki hangot,neki jó így ,langyos víz.
Ha normális kapcsolatot akarsz, keress olyat aki szintén olyat akar. Ez a srác elmondta neked kerek perec és ráadásul látod is a hozzáállásán, hogy ez neki így tökéletes. Ezért nem is tervezget. Te meg folyamatosan boldogtalan vagy, mert rá akarod erőltetni, hogy ő másképp gondolja, pedig nem fogja, amint a mellékelt ábra is mutatja.
Keress mást.
28/N
Jajj hagyjuk már ezt az " az irányít aki kevésbé szeret" ezt esküszöm megörülök, hogy a filmből kiszedett marhaságot komolyan veszitek, életfilozófiátokká válik.
Egy kapcsolatban valaki mindig irányít, nálunk pl én, de ettől függetlenül imádom a páromat, hűséges vagyok hozzá és boldogok vagyunk. És egyáltalán nem kevésbé fontos nekem emiatt a kapcsolat.
Komolyan ekkora böszmeséget ne terjesszél már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!