Utolsó: ezt nem fogják fel úgyse, leírtam én is a különbséget..... Ha kifestették a lépcsőházat zavar meg megfájdul a fejem de erre szükség van, viszont ha a paraszt rágyújt a lépcsőházba azt nem tudjuk tolerálni (nálunk ez is jellemző). És igen tudjuk hogy az autók is károsak meg minden de azt értsétek már meg hogy nem csak arról van szó hogy sírunk h jajj egészségtelen aztán megyünk a mekibe zabálni. Egyszerűen nem bírom a szagát meg rosszul leszek tőle. Ezt olyan nehéz felfogni? Ha hirtelen az lenne egyeseknek a heppje hogy bicikli gumit éget viccből titeket nem zavarna a szaga? Attól hogy ez a sz*r cigizés elterjedt még nem lesz automatikusan jó dolog mindenki szemében. Szívjátok az nem érdekel csak mást ne zavarjatok vele. Én is szeretek pl hangosan zenét hallgatni mégse teszem mert tudom hogy zavarom vele a környezetemet. Ilyen egyszerű.
2016. aug. 12. 11:49
72/78 ede1219 válasza:
"Másrészt a dohányzás függőség, azt nem lehet "csak úgy" abbahagyni "
De igen, sehogy másképp nem lehet abbahagyni, csak úgy, hogy elhatározod, és leteszed, minden más csak próbálkozás, semmit nem ér, ugyanúgy fogod szívni továbbra is!
/tíz éve tettem le a cigit, tudom mit beszélek, mielőtt betalálna valaki!/
2016. aug. 13. 12:19
73/78 anonim válasza:
Egy férfi se gondolja hogy úgy kell táncolnia ahogy egy nő fütyül,azt csak a nők és a béták próbálják elhitetni veletek.Ha engedtek a zsarolásnak,csak azt éritek el hogy szépen sorban feladatják veletek mindazt amit szerettek.Ha a nő nem úgy fogad el amilyen vagy,az mehet isten hírével.Találjon magának egy másik vesztest,akit átformálhat a saját igényei szerint.Az igazi férfi ne dőljön be a buta női praktikáknak.
2016. aug. 13. 17:21
74/78 anonim válasza:
Nem a festék meg a benzinszagrol beszéltem, hanem az örökös szmogrol ami egy út mellett van. Ha azt elbirjatok viselni mint szükséges rossz, hogy szállítva legyen a pits@tok, akkor viseljetek el a cigit is. Ugyanúgy a fűtési sem kéne benyomni már szeptemberben és nem lenne ilyen budos. Jah de a meleg az kell... Meg adjunk a globális felmelegedésnek, aztán lehet nyafogni klímával a szobában. Tényleg az a legnagyobb gond. Mindenki legyen tekintettel a nem cigizokre de fordítva már nem működik a dolog.
2016. aug. 14. 16:49
75/78 anonim válasza:
Még mindig nem érted, hogy nem az a legnagyobb baj, hogy káros az egészségre? Persze ez is baj, de a legtöbb nemdohányzót maga a szag zavarja, mert fejfájást okoz... Az autók károsak, de nem érzem így nem foglalkozok vele.
Az eCigi káros, de el tudom viselni mert nincs undorító fejfájást okozó szaga és persze káros az egészségemre de amilyen ritkán kell szívnom elviselem, mert az általad leírtakat is elviselem nap mint nap. A cigivel az a baj, hogy maga a cigifüst rosszullétet okoz...
2016. aug. 14. 17:14
76/78 anonim válasza:
Te nem érted, hogy ez már kollektív gyűlölködés ami a dohányosok ellen megy. Ugyanúgy, ahogy neked jogod van szólni, ha valaki rád fújja a füstöt, bárki másnak is joga van a cigit elszivni kultúraltan. És nem kell jönni azzal, hogy budos meg drága mert semmi közöd hozzá. Nem kéne a kulturált dohanyosokat egy kalap alá venni minden cigizovel. Mert persze a dohányosok mind intoleransak a nem dohányzókkal,nem fordiva... Aha...
2016. aug. 14. 18:29
77/78 anonim válasza:
A kulturált dohányosokkal nekem semmmi bajom, múltkor is láttam egy srácot egy megállónál kb. 10 méterre szívta az emberektől még meg is jegyeztem magamba, hogy ez legalább normális. De mikor a paraszt a zárt panel lépcsőházba szívja azt mondom, h a k... annyát ennek a gyökérnek h nem bírja ki míg leér a lépcsőházból.
2016. aug. 14. 20:24
78/78 anonim válasza:
Ha mar ennyire megy a vita a dohanyos/nem dohanyos kerdesben, akk kerdem en aki eleteben 1 szalat sem szivott el, de meg a kornyezete sem dohanyos mert hal meg tudorakban 60 evesen? ..ismertem ilyent.
Vagy vki irta h szemetseg h a dohanyos is annyi tb-t fizet mint a nem dohanyos. Csak ugy szolok h az alkoholista es a kabitoszeres is annyit fizet, de az utobbi 2 egyesek szerint kozel sem olyan karos mint a dohanyzas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!