A barátnőm azért nem akar bemutatni a szüleinek, mert dohányzom, szerintetek igaza van?
Már fél éve együtt vagyunk, én őt már kb egy hónap után bemutattam a szüleimnek és azóta már sokszor volt nálunk a barátnőm.
Azt mondja, hogy ő,is szívesen elhívna engem hozzájuk, de nem lehet, mert a szülei nem tudhatják meg, hogy dohányzom...
Erről mi a véleményetek? Meglehetősen sértve érzem magam emiatt, hogy nem hív el.
:D
Aki nem tud kompromisszumot kötni, az nem férfi, hanem 4 éves.
Nem az érdeklődést tartja fent, hanem emberként viselkedik.
Ha ketten vagy többen együtt élnek, alkalmazkodni kell a másikhoz. Persze akinek a mama mindent megengedett, annak nehéz elmagyarázni, hogy nem ő a világ közepe.
Kedves utolsó! Mesélnél egy icipicit a jelenlegi kapcsolatodról?
Ha már egyszer átalakult itt ez az egész valami teljesen mássá, hadd legyek kíváncsi :D
# 69/69
Ki a bánat mondta, hogy nem zavar? Benzinkútra csak akkor megyek, ha élet-halál kérdése, mert attól is öklendezek. Ugyanúgy gyűlölöm a festékszagot, stb-t. Csak van egy különbség: a párom nem hozza át hozzánk zacsiban a benzinszagot, míg a cigiszagát hozná magával. Mellesleg a benzin, festék, fűtés, stb HASZNOS dolgok, amiknek a szaga "szükséges rossz". A cigi viszont szimpla ökörség.
67%, sok boldogságot a magányos élethez, ilyen mentalitással SENKI nem fog elviselni maga mellett hosszútávon. Egy darabig max valami nagyon önbizalomhiányos lelki sérült nő, de egy idő után még ő is megunná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!