Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm azért nem akar...

A barátnőm azért nem akar bemutatni a szüleinek, mert dohányzom, szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

Már fél éve együtt vagyunk, én őt már kb egy hónap után bemutattam a szüleimnek és azóta már sokszor volt nálunk a barátnőm.

Azt mondja, hogy ő,is szívesen elhívna engem hozzájuk, de nem lehet, mert a szülei nem tudhatják meg, hogy dohányzom...

Erről mi a véleményetek? Meglehetősen sértve érzem magam emiatt, hogy nem hív el.

2016. aug. 10. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
72%
A nővérem barátja dohányzik, és az egész család nagyon pofátlannak tartja, mikor 2 óránként otthagyja a társaságot, hogy kimenjen cigikézni. Természetes, hogy szégyelli a szülei előtt, hogy dohányzik a barátja, nekem is nagyon ciki lenne, a barátnőm például részben emiatt szakított a barátjával 1.5 év után, mert már nem bírta. Próbálj mg leszokni, legalább a lány miatt, ha szereted. :)
2016. aug. 10. 18:55
 22/78 anonim ***** válasza:
33%
Nem azért, de itt mindig azt olvasom, hogy mindenkit el kell fogadni, mindent tolerálni kell, erre ami itt megy az diszkrimináció. Amikor megismerkedtetek, akkor is cigiztél. Akkor még nem zavarta?
2016. aug. 10. 19:06
 23/78 anonim ***** válasza:
52%
Most attól függetlenül, hogy a dohányzás hülyeség - szerintem ott valami gond van, ha valakinek titkolnia kell a partnerét a családja elől. Ha mondjuk a partner transznemű, a szülők pedig őrült vallási fanatikusok, akik ráadásul gyakran leisszák magukat és elkezdenek durvulni, akkor még érthető, de itt arról van szó, hogy dohányzol. Annyira azért nem államtitok ez. Szerintem vagy kamuzik, és valami más miatt nem akar elhívni, vagy pedig idióta gondolkodásmódja van, és el kéne magyaráznod neki, hogy azért nehogy már attól ne találkozhass velük, mert szereted roncsolni a tüdődet - mi lesz akkor később? Ha komolyabbra fordul a párkapcsolat, akkor is örökké rejtőzködni kell majd neked az anyós-após elől?
2016. aug. 10. 19:27
 24/78 anonim ***** válasza:
84%
Engem is érdekelne, hogy hány éves vagy, jelen esetben ez talán megválaszolja a dolgot. Másrészt hűdenagy szerelem nem lehet, ha nem bírsz ki pár órát erősen rágózva a barátnőd szüleinél rágyújtás nélkül. Ha ennyire erősen rászoktál, a helyedben én is inkább azon gondolkodnék, hogy leszokjak. Kell a csaj, vagy nem? Most komolyan, lecsupaszítva a dolog úgy áll, hogy a cigidhez jobban ragaszkodsz mint hozzá. Ha meg igen, szíved joga, de akkor hagyjad inkább békén a leányzót.
2016. aug. 10. 19:27
 25/78 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem muszályból vagy vele, mert nincs kilátásod másra akkor azonnal dobbants. Esélyetek sincs.
2016. aug. 10. 19:28
 26/78 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként meg a többi válaszadó igazán abbahagyhatná a folyamatos rinyálást a dohányzással kapcsolatban. Egyrészt nem tartozik a kérdéshez. Másrészt a dohányzás függőség, azt nem lehet "csak úgy" abbahagyni valaki kedvéért, az egy hosszú folyamat még akkor is, ha megvan hozzá az akarat. Szóval ja, adjatok hasznosabb válaszokat.
2016. aug. 10. 19:29
 27/78 anonim ***** válasza:
62%
#26 Az rinyál aki kifogásokat keres. Ha valakinek fontos valaki igen is hogy le tud szokni rövid idő alatt (ismerek ilyet).
2016. aug. 10. 19:36
 28/78 anonim ***** válasza:
68%

Engem is zavarna ha dohányozna a pasim.

Ezért nem választasz olyant, aki dohányzik. de ha olyant választottál, akkor utólag ne akarj már parancsolni neki... (én mondjuk nem dohányzom)

2016. aug. 10. 19:56
 29/78 anonim ***** válasza:
35%

hajaj... aki dohányzik már nem is ember?? Mindenkinek van

valami idióta szokása.. "Megcsókolni egy cigist? = Kinyalni egy hamutálat" Hát gratulálok, ez egy igen egyenértékű példa... :D Ha cigizel akkor is meghalsz, ha nem akkor is.. Had legyen már az ő dolga.. Ja és szerintem cink, hogy ez miatt nem akar bemutatni, nem egy világi katasztrófa ..

2016. aug. 10. 19:58
 30/78 anonim ***** válasza:
40%

Kár a gőzért! Itt majdnem minden válaszoló hibátlan...

Tüntessetek, hogy törvénybe iktassák, hogy aki dohányzik azt 10 fejlövésre ítéljék!

Hála az égnek nem nagyon találkoztam még ilyen egy bites gondolko

2016. aug. 10. 19:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!