Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm azért nem akar...

A barátnőm azért nem akar bemutatni a szüleinek, mert dohányzom, szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

Már fél éve együtt vagyunk, én őt már kb egy hónap után bemutattam a szüleimnek és azóta már sokszor volt nálunk a barátnőm.

Azt mondja, hogy ő,is szívesen elhívna engem hozzájuk, de nem lehet, mert a szülei nem tudhatják meg, hogy dohányzom...

Erről mi a véleményetek? Meglehetősen sértve érzem magam emiatt, hogy nem hív el.

2016. aug. 10. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
75%

#3, #5, egyetértek veletek.

Nálam am meg a cigizés kizáró ok lenne, lehet az õ szülei nem engedélyeznék. Meg az is lehet hogy nem szereti a cigit, a ciginek a szagát, soha nem is szerette, és csak elfoljtja mert szeretne veled maradni. De ez csak tipp ;) szerintem szokj le, mindenkinek jobb! Sok boldogságot.

Am hány éves vagy? :)

2016. aug. 10. 18:07
 12/78 anonim ***** válasza:
75%

A cigi nem jo! Igaza van a szuleinek ha nem akarnak teged latni.

Mondd meg a baratnodnek hogy keressen maganak nemdohanyost, vagy szokjal te le.

2016. aug. 10. 18:12
 13/78 anonim ***** válasza:
58%
Én nem dohányzom ki sem próbáltam soha. De a férjem igen. Így ismertem meg és mikor összejöttem vele ezt el is fogadtam. Nem értem hogy ha szeretek egy embert akkor ha dohányzik már nem is szeretem? Igaz káros, sokba kerül. De ha a barátnőd összejött veled akkor is tudta mit vállal. A másik hogy hiába ba.sztat ha te benned nincs meg az akarat ő fejre is állhat akkor sem szoksz le. A szüleinek meg 100!% hogy nem ez miatt nem mutat be. Hidd el sokkal sokkal komolyabb oka van rá. Ilyen nincs hogy szégyenli hogy dohányzol akkor ha ez nála elvi kérdés össze sem jön veled. Szóval ez csak egy indok, kamu. Vagy nem is engedik hogy legyen valakije, vagy szegények, vagy rosszak a körülmények, vagy állandóan veszekednek a szülei stb... ezer ok lehet de hogy nem a dohányzás az biztos. Én lehet nyomozgatnék utánuk , ha sikerülne megnéznèm maganak a szülőket vagy akár még a cigit is letenném 1 hétre hogy akkor bemutat e.
2016. aug. 10. 18:17
 14/78 anonim ***** válasza:
48%

Nem normalis mar amit a dohanyzassal kapcsolatban muveltek. Ha valaki dohanyzik akkor dohanyzik,ha nem akkor nem ,ilyen egyszeru. Ez a betegeskedeses szoveg szerintem ugy ahogy van butasag,nagypapam 70even at napi 1doboz cigit szivott es 86evig elt ,de volt olyan rokonom is aki 60evesen meghalt rakban,pedig eleteben egy szal cigit el nem szivott. A baratnod szuleinek meg vegkepp semmi koze hozza ,hogy dohanyzol e vagy sem. Nekem is volt mar dohanyzo partnerem es nem dohanyzo is ,de engem egyaltalan nem zavart,hisz nem narkozott vagy pialt. Mondhatjatok ,hogy ez is ugyanolyan fuggoseg ,de amig nem tudatmodosito addig nincs vele semmi problema.

Szerintem toleransabbak kene lenni egymassal ebbol a szempontbol is ,mint meg nagyon sok masik dologban amiben nem vagyunk elegge toleransak egymassal szemben..

2016. aug. 10. 18:18
 15/78 anonim ***** válasza:
62%
Menekulj!
2016. aug. 10. 18:19
 16/78 A kérdező kommentje:

Elvileg csak ez az ok. Már kérdezte, hogy elmennék-e hozzájuk, de azt mondta, hogy akkor ott nem gyújthatnék rá. Ez viszont lehetetlen...

A szülei kérdezték tőle, hogy ugye nem dohányzik a barátod? És ő erre azt hazudta, hogy nem. Szóval most a saját hazugsága miatt nem hívhat el magához.

2016. aug. 10. 18:20
 17/78 anonim ***** válasza:
37%
Elvileg ez az ok, de gyakorlatilag nem.
2016. aug. 10. 18:21
 18/78 anonim ***** válasza:
96%
Ha a barátnődet zavarja , hogy dohányzol akkor nem tudom miért is jött veled össze? De nem hinném, hogy van értelme egy ilyen kapcsolatnak. Aki nem tudja elfogadni ha vki dohányzik akkor keressen olyan aki nem.
2016. aug. 10. 18:29
 19/78 anonim ***** válasza:
76%

"Már kérdezte, hogy elmennék-e hozzájuk, de azt mondta, hogy akkor ott nem gyújthatnék rá. Ez viszont lehetetlen..."

Annyira sokat szívsz, hogy néhány órát nem bírsz ki cigi nélkül? Akkor nem csodálom, hogy nem akar bemutatni.

2016. aug. 10. 18:46
 20/78 anonim ***** válasza:
80%
És mi lenne, ha mondjuk leszoknál érte? Nem csak neki lesz jobb, hanem neked is. D:
2016. aug. 10. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!