A barátnőm azért nem akar bemutatni a szüleinek, mert dohányzom, szerintetek igaza van?
Már fél éve együtt vagyunk, én őt már kb egy hónap után bemutattam a szüleimnek és azóta már sokszor volt nálunk a barátnőm.
Azt mondja, hogy ő,is szívesen elhívna engem hozzájuk, de nem lehet, mert a szülei nem tudhatják meg, hogy dohányzom...
Erről mi a véleményetek? Meglehetősen sértve érzem magam emiatt, hogy nem hív el.
Igaza van a barátnődnek.
Milyen szar az hogy a szenvedély betegek inkább mindent megmagyaráznak mint hogy abba hagynák . Te is miért nem azon gondolkodsz hogy lekell szokni. A csaj helyébe lennék kapnál ultimátumot és kész. Beteg is leszel, büdös is vagy meg iszonyú sok pénzbe kerül.
Igen szégyell , mert szégyen. Magadtól nem jössz rá?
De ha valaki össze akarja veled vagy bármilyen szenvedély beteggel kötni az életét , bizony jobb ha számol előtte. Csak napi egy doboz, az évente 365000 ft. De nem sokára emelni fogják legalább 30%-kal. Na ezt számold ki. Meg azt is add hozzá hogy egy doboz kevés lesz nem sokára. Az hogy szörnyű büdös vagy ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!