Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy abbahagyom a sulit és elköltözök angliába? 16/f
Megint írtál..(ide is írhatod.)
azt írtad, hogy az nem zavar ha szegény lennél.. Most komolyan.. Te most szándékosan csinálod, hogy butának tűnj vagy tényleg buta vagy?
Kint nem lehetsz hajléktalan. A rendőrök azonnal igazoltatnának, kiderül, hogy 16 évesen elszöktél, még aznap repülőre tesznek. Szóval se pénz, se szállás, se kaja semmi.. Ugye tudod, hogy ez nem jövő?
Keep dreaming son, you have no chance to move out without your parents' permission. ..
Esélyed sincs labdába rúgni mivel még kiskorú vagy... inkább tanulj a hulyesegeid helyett... Mihez kezdenel Angliában? Miből finanszíroznad az alberletet, a kaját, a rezsit, és a közlekedést? Elárulom, hogy az otthoni angol tanítás nem fog messzire juttatni, mivel anyanyelvi közegben köpni nyelni nem tudnal. Hidd el, tudom, hogy miről beszélek... majd 7 éve élek kulfoldon, de hiába voltam ötös angolból, mukkanni se voltam képes. ..
- 16 évesen nem mehetsz sehová, még csöves sem lehetnél.
- Nincs munkatapasztalatod.
- Nincs végzettséged.
- Nincs nyelvtudásod.
- Nincs annyi pénzed, hogy akár csak egy hónapra tudj egy fél szobát bérelni Angliában.
(- Ha lenne sem tehetnéd 16 évesen.)
Nyugodtan mondd meg anyádéknak, legalább előttük is világossá válik, hogy félresiklott a neveltetésed.
XD Hát nem jutsz el oda sehogy :) Egyáltalán miből is mennél? XD
Ja és nem fog sikerülni utána mindenki rajtad röhög.
Vagy majd elkapnak a csúnya bácsik és kikapják a szerveidet, majd a dunába bacnak azt viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!