Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinte 100%, hogy megbukok...

Szinte 100%, hogy megbukok matekból. Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
-Anya, apa, megbuktam matekból, augusztusban pótvizsga, fizessetek nekem matek tanárt.
2016. jún. 6. 18:15
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Milyenek a jegyeid?Hanyadikos vagy?Meg van egy het a suliból..Menj tanárhoz irni,felelni,akármi.Tegyel meg mindent.Az atlagodtol is fugg.1,67 vagy 1,34.Hogy ertsd.Tehat nem mindegy.Ha meg tudsz javitani mindenkeppen tedd meg.Legalabb az igyekezetet is lassa rajtad a tanar.En tavaly 1,5re alltam irtam neki párszor es átengedett.De folyton kerestm szünetben hogy mikor tudnek javitani.Csak szedd osste magad.Remelem sikerul!Meg nincs minden veszve.
2016. jún. 6. 18:22
 3/13 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Hányadik évfolyamba jársz?

Mond el miért volt ez és ,hogy mit nem értesz, nem fognak örülni de ha úgy látják ,hogy tisztában vagy a hiányosságaiddal könnyebb lesz. De ne számíts könnyű menetre!

2016. jún. 6. 18:22
 4/13 A kérdező kommentje:

10.-be járok. 1.5 körül állok; ma javíthattam volna, de nem jött össze. Hiába mentem el többször is tanárhoz a múlt héten, azt se tudtam, mit csináljak a feladatokkal, amiket kaptam, pedig a tanárnál simán megcsináltam...

Állítólag már lezárt, szóval ennyi volt.

Soha nem buktam semmiből, most is a francián(2-es) kívül mindenből 4-esre, 5-ösre zárnak le...

2016. jún. 6. 18:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, ha el kell mondani. Ha néznék a jegyeidet, akkor tudnák.
2016. jún. 6. 18:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
7. osztályos voltam mikor megbuktam matekból... apunak vettem pár sört, anyunak csokikat és utána mondtam el nekik! :) persze nem örültek neki, de nem is volt nagy balhé! Persze suliból hazafelé menet pofozgattam magam, hogy ha esetleg kapok egy sallert, tudjam milyen és mennyire fog fájni! :D
2016. jún. 6. 18:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
simán mond el otthon, és keressetek egy rendes matektanárt nyárra. ha július elején elkezded a rendes felkészülést, felépül az anyag aug végére, és jövőre nem lesz ilyen gondod. ez most a tanulópénz. És fel a fejjel!! nem dőlt össze a világ.
2016. jún. 6. 19:00
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2016. jún. 6. 19:09
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Anyu, apu! Az idei tankönyveim jók lesznek jövőre is!
2016. jún. 6. 20:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Nézd, légy őszinte velük. Tálald szépen ugyanakkor... próbálj kedves lenni. Semmiképpen ne halogasd, mert úgy rosszabb lesz a reakciójuk.

Azt megkérdezhetem, hogy vettél-e már részt egy diszkalkulia teszten? Azért kérdezem, mert az én évfolyamomban is volt egy lány, aki szinte kitűnő tanuló volt, de borzasztó volt matekból. Nála kisérettségi után (10.-es volt ő is) ment el egy vizygálatra, amikor kiderült, hogy diszkalkuliás. Megérne egy tesztet, hogyha már régóta kúzdesz ezzel a problémával... Nem takaródzásként vetettem fel édesanyádék előtt, csak hirtelen eszembe jutott rólad ez a volt évfolyamtársam.

2016. jún. 6. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!