Hogy mondjam meg a testvéremnek hogy a volt exével összejöttem? És a szüleimnek hogy mondjam meg?
Összejöttem a testvérem exével és nem tudom hogy mondjam meg neki meg a szüleimnek.
Azért szakítottak mert a barátja elkezdett cigizni meg alkoholozni és zavarta. Engem nem zavar de gogy mondjam meg nekik?
én:14/L
testvérem:16/l
Barátja:17/F
Válaszokat előre köszönöm
Gratulálok! =D
"Anya, apa, emlékeztek mikor tesó kidobta a csávóját? Na én most kikukáztam."
Nagyon büszkék lesznek rád ne izgulj. Tesóddal való kapcsolatod is tuti új szintre lép majd.
Előző😂😂😂
Egyébként, ha szeretitek egymást, akkor csak mond azt, és hogy összejöttetek. Nem kell túlgondolni
"Azért szakítottak mert a barátja elkezdett cigizni meg alkoholozni és zavarta. Engem nem zavar"
Hát, gyöngyöm, a konkrét kérdésre válaszolva: ne mondd meg.
De két lánygyerekes anyaként meg azt mondom, hogy felejtsd el a srácot.
Ha téged nem zavar, hogy iszik, meg cigizik, akkor te is fogsz. Ergo: anyádék kiakadnak és eltiltanak és a tetejébe még jogos is lesz.
Tesód meg... Nem leszel a kedvence egy darabig. Egyébként majd felviszed hozzátok és behúzódtok a szobádba? Szép helyzet...
(Nem kezdünk alkoholozni, legfeljebb alkoholizálni.)
meg a baratok exe is tilos, nemhogy a tesode!
bar biztos csak unatkozo troll vagy...
Jaaaaa, hogy szokta mondani. Értem, hát akkor minden rendben.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok a jelenetre, mikor megtörténik a nagy bejelentés, majd azt is írd meg kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!