Hogy mondjam meg a testvéremnek hogy a volt exével összejöttem? És a szüleimnek hogy mondjam meg?
Összejöttem a testvérem exével és nem tudom hogy mondjam meg neki meg a szüleimnek.
Azért szakítottak mert a barátja elkezdett cigizni meg alkoholozni és zavarta. Engem nem zavar de gogy mondjam meg nekik?
én:14/L
testvérem:16/l
Barátja:17/F
Válaszokat előre köszönöm
7-es azt csak kitaláltam mert unatkoztam de ez komoly.
Amúgy mindig is kedveltem a barátját sose volt bajom vele
Akkor te voltál az is, aki kiírta, hogy az udvaron állt, amikor a nővére pasija megcsókolta?!
Közben meg te ugrottál rá! Igaz??
Nem én voltam
Tudom lehet hülyeségnek hangzik de ez rajtam kivül 2 barátnőm is ezen a felhasználó néven van mármint az én oldalamon ők is azon szoktak kiírni mindent.
A 4-es válasza mindent visz XD
Egyébként megsúgom neked kisbogár, hogy az a nagy szerelmetek elmúlik ahogy lehullik ősszel az első falevél, viszont a tesódban benne fog maradni annak a nyoma hogy a húga képes volt összejönni az exével. Csalódni fog benned, ahogy anyádék is.
"csak kitaláltam mert unatkoztam"
Szóval egy unalomból hazudozó kis gerinctelen lotyó vagy.
Esetleg most is hazudsz. Köpd szembe magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!