Miért néznek hülyének, ha nem akarok gyereket szülni?
Szerintem amiatt piszkálnak, mert nehezen értik meg az indítékaidat, érzéseidet... és nem hiszik el, hogy te "átlátod az egész képet", és ennek fényében döntöttél, hanem azt hiszik, hogy "dehát te nem érted milyen jó egy gyerek".
Ami lehet hogy így van, de talán nagyon is jól tudod miért döntöttél úgy, ahogy. Nem helyes az ő hozzáállásuk.
Én jelenleg terhes vagyok, életem legnagyobb vágya egy kisbaba, én úgy érzem ebben akarok kiteljesedni, de tök megértem, ha valakinek nem ez. Vagy nem érzi magában ezt a vágyat, mint én, akkor meg minek erőltetni? Csak azért hogy ki legyen pipálva ez is?
Szóval én elfogadom ha valakinek ez a döntése. Nem mondom, hogy bennem sincsenek fura érzések, mert az ember nehezen érti meg azt a véleményt és gondolatot, ami nem a sajátja, tehát néha elgondolkodom rajta hogy lehet az hogy valaki nem szeretne gyereket... de elfogadom és igyekszem "elsajátítani" a gondolatot és így megérteni az indokokat :) Nem gondolom, hogy önzőség lenne. Az egyetlen indok, amit nehezen fogadok el, az hogy "olyan sok vizsgálat van, meg vérvétel, meg macera, meg szétmegyek odalent", na ezeken azért megborzongok, mert ez mindössze gyengeség, ezeken a dolgokon azért érett felnőtt nőnek túl kéne lépnie, de minden más indok (több pénz, idő másra, magunkra, utazásra, kiteljesedésre, vagy csak szimplán nem érzi magában a kedvet valaki) tök megérthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!