Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti otthonba mennétek vagy...

Ti otthonba mennétek vagy családtagtól várnátok el az ápolást?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, 70 felett lennétek, szellemileg és testileg leromlott állapotban, mindennapos gondozást igényelve.
2016. jún. 25. 23:39
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
67%

Leginkább abban bíznék, hogy időben jön a kamion....

Láttam 3 nagyszülőm leépülését, így azt semmiképp sem kivánom senkinek mostani ép elmével.

A gyerekeimre semmiképp sem rónék ekkora terhet, mert egy évekig tartó ápolás tönkreteszi a családot, felőröl mindenkit. Én nem várom el, hiszen nem azért szültem őket, hogy meghálálják azt, hogy felneveljem őket. Én akartam őket, de nem azért, hogy majd öregként gondozzanak. Mutatok nekik egy utat, ennyi.

Egy gyerek ápolása-felnevelése-pelenkázása óriási különbség - ott ahogy írták, látod a fejlődést, látod a végét, az idősnél meg nemhogy nem látod mikor ér véget, de csak napról napra rosszabb lesz.

Anyám a 45 kg-jával amúgy nem tudta a két idős szülőjét pelenkázni, gondozni, maradt az otthon. Körültekintő volt, nem akárhova adta be, és mivel kis hely, jól érezték magukat a körülményekhez képest. Együtt voltak.

Ha olyan otthonba raknak, mert mégsem jön időben a kamion, akkor azzal semmi gond.

2016. jún. 27. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!