Mit tennétek a helyemben? Melyik eseményre mennétek el?
Egy napon lesz barátnőm esküvője es egy csaladtagom (anya nagybátyja) szülinapja. Családi osszejovetel. A helyzet az hogy barátnőm lagzijat tudom május ota de csak most mondta hogy hívni fognak. (3het múlva lesz) q sznapra mar augusztus ota hivatalosan még vagyunk hívva. A lagzira allitolag szombaton kapjuk kézhez a meghivot.
Melyikre mennétek el? Mit mondanátok annak akikre nem mentek el?
Esküvőre mennék mindenféleképpen.
Csak simán megmondanám a szülinaposnak, hogy bocsi, de hivatalos vagyok aznapra egy esküvőre. Normális ember ezen nem fog problémázni, hanem megérti.
Barátnőd májusban is mondhatta volna, hogy hivatalosak lesztek, nem csak előtte 3 héttel. Így tényleg olyan, mintha valaki lemondta volna, de ne menjen kárba a kaja, ezért meghívnak rá valakit. Ez szól ellene, valamint az anyagi helyzeted. Rokonnak elég jelképes ajándék is, de ha flancos esküvő, akkor nászajándék, szállás, útiköltség, ruhák.
De a helyedben oda mennék, ahová kedvem lenne. Csömöröm van a lakodalmakból, nagyon kifogtuk a pénzrehajtókat, és lehet, itt is csak lemaradt vendég helyett, és bevétel kiesés miatt kellenél. De ez csak az én személyes rossz tapasztalatom, nem biztos, hogy így is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!