Mit tennétek a helyemben? Melyik eseményre mennétek el?
Egy napon lesz barátnőm esküvője es egy csaladtagom (anya nagybátyja) szülinapja. Családi osszejovetel. A helyzet az hogy barátnőm lagzijat tudom május ota de csak most mondta hogy hívni fognak. (3het múlva lesz) q sznapra mar augusztus ota hivatalosan még vagyunk hívva. A lagzira allitolag szombaton kapjuk kézhez a meghivot.
Melyikre mennétek el? Mit mondanátok annak akikre nem mentek el?
Nem tudom mennyire közeli barátnőd az illető,bár gondolom nem annyira,ha csak most szólt,hogy téged is hívna...
Nálam ez is számítana,hogy mennyire vagyunk jó barátságban.
Kerek szülinap a nagybátyádé,vagy átlagos esemény,ami minden évben van?
Jobb ha tudod, hogy valaki lemondta és veled akarja a "barátnőd" betömni a lyukat. Ez annyira egyértelmű. Én a családi eseményre mennék, nem az esküvőre, ahová azért hívtak, hogy ne menjen kárba a kifizetett vacsora és meglegyen a számított nászajándék.
Ha nem így hívtak volna meg, hanem normális módon, akkor az esküvőre mennék, de így eszembe sem jutna.
"Esküvőre mennék, mert az csak egyszeri alkalom"
Nekem meg esküvő csömöröm van. Mindenki mindenkit meghív, akár rendszeres kontaktban vannak, akár nem, csak döljön a lé.
AZ meg a pofátlanság teteje, hogy "jó barátnő" utolsó percben, kiesett ember helyére hív meg.
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval, mert az esküvő már csak a pénzről szól.
Jó barátnő májusban meghívott volna, de most hív, akkor ló nincs, jó a szamár is.
Lehet, meghívót sem kapjátok meg, ha akad egy gazdagabb vendégnek való, ha van még meghívó, hiszen a lemondott vendég nem adja vissza a meghívót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!