Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pároddal terveznéd hogy...

Ha a pároddal terveznéd hogy külföldre mentek, akkor együtt mennétek vagy esetleg úgy is hogy utánna mész 2-3 hónappal késöbb?

Figyelt kérdés
Eltudnád engedni úgy a párod,vagy inkább mennél vele egyből ha az egyikötöknek lenne már ott munkája?Vagy megvárnád amíg valamennyire bedolgozza ott magát és közben keresnél te is.
2014. aug. 27. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha megoldható anyagilag, meglenne a közös lakás/ház is, amiben elférünk, akkor én inkább mennék már vele. Nyilvánvalóan munkát találni is könnyebb, ha az ember helyben van, és nem egy másik országból keresgél.
2014. aug. 27. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
attól függ milyen a párom és milyen a kapcsolatunk. a jelenlegi barátnőmben 100%ig megbíznék, az előzőben soha
2014. aug. 27. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Jobb egyutt, akkor mar onnantol legalabb az otthoni alberletet/rezsit nem kell fizetni tovabb, az meg ugyis van annyi mint egy otthoni fizetes.
2014. aug. 27. 12:34
 4/9 A kérdező kommentje:

ma 12:31

Nem a bizalom miatt,inkább hogy mennyire viselnétek egymás hiányát.

A kérdés inkább az hogy jobb e együtt belevágni vagy jobb ha az egyikötök előre megy?

2014. aug. 27. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a 3-assal értek egyet!
2014. aug. 27. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Biztos hogy együtt mennénk.
2014. aug. 27. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi külön mentünk

Vagyis távkapcsolatban kezdtünk, majd egy harmadik országban költöztünk össze. 3 hónapig végképp, majd fél évig csak kéthetente tudtunk találkozni. Ő novemberben jött ki, én meg csak áprilisban.

2014. aug. 27. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egy évvel utána költöztem ki hozzá.
2014. aug. 27. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Együtt, nem értem mi ez az utána mánia.

Akik gyerekekkel mennek, azok megértem, hogy csak a biztosra mennek ki, de ahol mind a két fél útnak indul, ott miért mindig az egyik feladata megteremteni, hogy a másik csak beleüljön a jóba? Ugyanakkora esélye van mindkettőjüknek munkát találni, nem értem fairnek, hogy az egyik egyedül néz szembe nehézségekkel az új országban, a másik meg csak akkor kíváncsi rá, ha már minden be van biztosítva számára. Ez szerintem gusztustalan, számító gondolkodás.

Ha bíznak egymásban, együtt vágnak bele, és mindketten ugyanannyira igyekeznek.

2014. aug. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!