Ha a pároddal terveznéd hogy külföldre mentek, akkor együtt mennétek vagy esetleg úgy is hogy utánna mész 2-3 hónappal késöbb?
ma 12:31
Nem a bizalom miatt,inkább hogy mennyire viselnétek egymás hiányát.
A kérdés inkább az hogy jobb e együtt belevágni vagy jobb ha az egyikötök előre megy?
Mi külön mentünk
Vagyis távkapcsolatban kezdtünk, majd egy harmadik országban költöztünk össze. 3 hónapig végképp, majd fél évig csak kéthetente tudtunk találkozni. Ő novemberben jött ki, én meg csak áprilisban.
Együtt, nem értem mi ez az utána mánia.
Akik gyerekekkel mennek, azok megértem, hogy csak a biztosra mennek ki, de ahol mind a két fél útnak indul, ott miért mindig az egyik feladata megteremteni, hogy a másik csak beleüljön a jóba? Ugyanakkora esélye van mindkettőjüknek munkát találni, nem értem fairnek, hogy az egyik egyedül néz szembe nehézségekkel az új országban, a másik meg csak akkor kíváncsi rá, ha már minden be van biztosítva számára. Ez szerintem gusztustalan, számító gondolkodás.
Ha bíznak egymásban, együtt vágnak bele, és mindketten ugyanannyira igyekeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!