Párok, ti együtt mentek szórakozni vagy külön?
A pasimnak vannak olyan haverjai akiket én nem ismerek és ő néha elmegy velük iszogatni. Azt hittem ezzel eddig minden rendben van, de ismerőseim többen is mondták, hogy miért engedem el egyedül. Na jó igaz, hogy én nem engedem el, mivel nem kell engedélyt kérnie azt tesz amit jónak lát, nem szólok érte ha el akar menni. Nekem is vannak ismerőseim, akikkel elmenjek. Csak az van, hogy én nem szoktam nélküle, ha neki nincs kedve akkor vele maradok, de nem várom el, hogy ő ne menjen a barátaival.
Szerintetek is furi, hogy nélkülem szórakozik a gyerekkori barátaival?
Szerintem inkabb azok az ismeroseid furak akik azt mondjak hogy miert engeded el. Gondolom ok magukbol indulnak ki ha ekkora a bizalom a masik irant.
mi hol kulon megyunk, hol egyutt. Engem pl nem vonz a balaton sound, oda is siman elmehet a parom a baratnoivel, de volt hogy mi mentunk el csak fiuk egy meccsre kulfoldre.
ja ez meg a másik, hogy ha 'elengeded' akkor csak akkor ha csak lányokkal van, vagy ha vegyesen?
Engem nem különösebben zavar, ha lányokkal is találkozik, tudom, hogy semmit nem csinál, ha meg akarna akkor megmondaná, hogy na akkor mi végeztünk...
Sosem értettem, milyen jogon szólnak bele az ismerősök/barátok/rokonok egy párkapcsolat működésébe...
Ha te nem szeretnél nélküle szórakozni, ne tedd. Ha ő szeretne, tegye. Engedélyt nem kell kérnie, de neked sem kellene, hiszen nem egymás tulajdonai vagytok, hanem egymás társai. :)
Nálunk ez úgy működik, hogy megyünk külön-külön is, de együtt is. Néha olyan programokra is elkísérjük egymást, ami abszolút nem érdekli a másikat, de mégis tök jó együtt és pár órát csak ki lehet bírni bármilyen programon... :)
Mi 7 éve vagyunk együtt, és szoktunk külön is menni és együtt is. Szombaton pl. együtt voltunk.
Előtte én voltam a barátnőimmel, ő a haverjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!