Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnal miert csinalja...

Mit gondolnal miert csinalja ezt a ferjed? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

En 29 eves no vagyok, o 35 eves. Mas nemzetiseguek vagyunk, de mindketten europaiak, kb 10 eve ismerjuk egymast.

Gyakorlatilag a hazassag masnapjatol megszunt a szex kozottunk (6 eve vagyunk hazasok). OK ra nagyon nincs. Nem akarok dicsekedni, de kulsore biztos, hogy semmi gond velem, mindig 50 kg voltam, emellett formas, noies. 1 ujjamra 10 pasi is akadna. Lehet hihetetlen, de 1x sem csaltam meg. Azt bevallom, hogy gondoltam mar ra nem 1x, de ez inkabb csak a szex hianya miatt van. Ami a legfurcsabb az az, hogy mintha csak egyre jobban kotodnek hozza.

Tudom, nagyon sokan felzizzentek, hogy mit keresek meg mellette? Nekem senkim sincs, gyakorlatilag o a csaladom, de ha lenne, akkor se biztos, hogy eltudnam hagyni. Igen, gyenge vagyok, de foleg mert o is elbizonytalanit. Kedves velem, olelget, puszilgat, mindent megkapok tole a szexen kivul.

Sokszor felhoztam neki, de ilyenkor csak ideges lesz, hogy miert vadaskodom, egyszeruen csak faradt. De folyton ez a kifogasa. Gondoltam mar arra, hogy van valakije, de akkor miert nem akarja bevallani, ha mar rakerdeztem annyiszor? Ha ennyi ideje lenne valakije, akkor miert ne akarna mar vele elni? Illetve, akkor erzelmileg is megvaltozna a kapcsolata felem,nem? Vegso elkeseredesemben mar arra is gondoltam, hogy meleg, de ennyi erovel, akar beteg is lehet.

Probaltam mar megoldani, azt is felajanlottam menjunk el egyutt orvoshoz, ha tenyleg csak a faradtsagtol, de minden ilyesmitol elzarkozik. Egyebkent rengeteget sportol- mondjuk akkor en is ott vagyok, szinte mindent egyutt csinalunk-egeszsegesnek tunik, legalabbis nekem, laikusnak.

2016. máj. 30. 16:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/113 anonim ***** válasza:
80%
Arról nem írtál, hogy a házasság előtt mennyit jártatok. illetve fontos lenne még, hogy a házasság előtt milyen volt a szexuális életetek, gyakran kezdeményezett?
2016. máj. 30. 18:57
 52/113 anonim ***** válasza:
77%

A párommal a kapcsolatunk elején elég sokat együtt voltunk (2 naponta kb.), aztán fél évig bírta ezt. Észre sem vettem eleinte, hogy csökkennek az alkalmak és hogy már csak én kezdeményezek.. Aztán mikor már 2-3 hetente egyszer voltunk csak együtt, akkor besokalltam. Szerencsére ő hamar kibökte, hogy neki ez az egész nem számít. Őt nem érdekli a szex. Egyébként nagyon szeret és látom, hogy kíván, ha együtt vagyunk, akkor az isteni, de valahogy még sincs igénye erről. Sokat beszéltünk erről, nekem is csökkent valamelyest az étvágyam és most kb. heti 1* együtt vagyunk, ritkán 2* is. Ezzel én is kiegyeztem és ő is.

Na ezt csak azért, mert ha nem sokáig voltatok együtt házasság előtt szexuálisan, akkor csak leplezte a gondját addig míg feleségül nem vett, aztán kész, vége. Megfogott, a felesége vagy, úgysem fogsz elválni tőle, most már nem kell erőlködnie.

2016. máj. 30. 19:16
 53/113 anonim ***** válasza:
85%

Hát, ez baromi furcsa, basszus. Mialatt olvastam nekem már a legvadabb hülyeségek jutottak eszembe, hogy belépett valami vallási szektába, ami tiltja a szexet (kivéve gyermeknemzés céljából), meg társai. De ilyen helyzetben én simán elhinném ezt is.

Én a helyedben egy este leültetném magammal szemben, minden csendesen, tévé nem megy, és annyit mondanék neki, hogy, ma este vagy teljesen őszinte velem, és mindent elmond, mert tény, hogy 6 éve nem szexelünk, és én felnőtt, házasságban élő ember vagyok szükségletekkel, vagy másnap megyek, és beadom a válási papírokat. Ha ideges lesz, és nem beszél, akkor felállnék, és úgy tennék, ahogyan mondtam, részemről vége lenne.

Máshogyan nem fogod tudni megoldani. Valami nem oké az agyában, és szerintem ő annyira halogatja a szex dolgot, hogy fel sem tűnt neki az elmúlt hat év. Rideg tények kellenek, és tiszta opciók. Vagy beszél, vagy nem beszélünk többet férj és feleségként csak a bíróságon.

Nem lehet így élni...

2016. máj. 30. 19:20
 54/113 anonim ***** válasza:
18%

41. Ha az AIDS miatt aggódna használna gumit és nincs gond. Ha fél,hogy átszakad duplán húz. Csókolózni akkor nem szabad,ha sebes a szád. A Sex és New Yorkot pedig meghagyom neked. Maradok a Sci-fy-nél.

Ridegek a szülei. Nekem ebből az jön le,hogy igenis tart tőlük. Nem a megalázás a cél. Csupán következmény az előttük való bemártás.

Lehet a szülők tisztában vannak a nemi identitásával,és a családban te vagy az egyetlen,aki nem tud a dologról.

Ha az egyik öreggel megérted magad,akk dumálj ővele.

Jól működik köztetek a kommunikáció. Már persze ha olyan témát hozol fel,amiről hajlandó vitát folytatni és nem kerülni,ahogy mondtad. Tudod én is nagyon jól megérteném magam a pincémben vergődő láncravert nőkkel,ha megerőszakolás és porigalázás+verés után szerelmetesen szólnának hozzám és nem hoznák fel állandóan hisztériás roham ban fuldokolva a szabadonengedésük lehetőségét akármilyen feltételekhez kötve.

Azt is el tudom képzelni,hogy fél az egyedülléttől. Fél attól,hogy nem talál mégegy tet,aki hosszútávon ilyen körülmények között képes elviselni őt és velemaradni álcaként. Nagyon számít neki az elismerés. Valszeg a munkahelyen való elutasítástól is tart. A megbecsülés eltűnésétől.

A gátlásaival küzd. Te pedig adod alá a lovat azzal,hogy képtelen vagy szembesíteni azokkal és ahányszor vitába torkollik a kérdőrevonás visszavonulsz,mert olyan cuki és kedves,és rádír és szeret. :-/ :-D

Tényleg nagyon szerencsés,ha ebből a szempontból nézzük. Egyébként balszerencsés,mert egy megalkuvó nővel került össze és nem egy olyannal,aki megpróbálja kiszedi a mocsokból!

Am nem kérdeztél rá a babára. Nos ha nem megtöcsköl és attól esel teherbe,akkor marad a lombikbébi,vagy az örökbefogadás. De ezt sem igazán értem miért enm boncolgattátok. Elképzelésem viszont van. Megint csak nem akartál konfrontálódni vele,mert tartasz tőle a szexre terelődik a téma,mint egészéges pároknál,ahol van lehetőség a férjnek babát nyomni a feleségébe az ágyban.

Komolyan. Ha nem akarsz megcsömörleni,akk kezdj vele valamit. De a témát nem szabad tovább kerülgetni. Ha nem megy válljatok és látogass pszihológust. Próbáld meg elcitálni őt is. Akár házasságon kívül is.

Abba a hibába pedig neess,hogy visszamászol hozzá,mert hát 10 év nem adható fel oylan könnyen és most más lessz. Ugyanabban a környezetben nagy az esélye,hogy visszaesik,vagy nem változik az érintett. :-)

Jólenne a problémákat szakembernek elmondani. Egy kívülálló szakértő jobban más szemszügből világítja majd meg a dolgot,mint te 10 év után a beszűkült látómeződdel. olyat is kiszúrhat,amire te nem is gondoltál.

A vérfrissítés nem árt.

Am utólag egy kis kiegészítés nagyon felületesen. Néhány kutatást kapcsoaltba hoztaka szexhiánnyal és depreszsióval. Boldog nemi élet =rövidebb élet,nagyobb eséllyel leszel rákos és depressziós. A depressziósok szintén rövidebb életet élnek és gyakrabban rákosodnak. A szervezetednek nemhasznál a szex hiánya okozta kémiai anyagokat és nem kívánja a depresszió felszabadulókat.

2016. máj. 30. 21:40
 55/113 anonim ***** válasza:
25%

Am csaka véleményem írtam le. lehet,hogy köszönőviszonyban sincs a valósággal. Am azért is a nagyobb társaságot választanám ilyen komoly kérdőrevonásra,vagy ultimátum adására,mert kisebb az esplye,hogy dürohama következtében elborul és mire feleszmél már nem is rugdalózol.

Persze magamból indulok ki. Én mindig is attól tartottam,hogy valami érzelmileg labilis beteg ember fog kinyiffantani,mert valmit enm tud higgatan épésszel feldolgozni és rajtam vezeti le a feszültségét.

2016. máj. 30. 21:45
 56/113 anonim ***** válasza:
0%

Hosszúlevél utolsó hét sorát javátanám. Nagyon eltoltam. Trehányul összecsaptam a legvégét. :-D

*

Jólenne a problémákat szakemberrel megvitatni. Egy kívülálló szakképzett szemlélő oylat is kiszúr,amit te helyzetednél fogva nem vagy képes.

Egyébként a boldogtalan nemi életet néhány kutatás kapcsoaltbahozta a későbbi depreszsióval és mindkettőt a későbbi rákos megbetegedésekkel,ergo rövidebb nemcsak lekileg,hannem testileg is egészségtelen,betegségek tarkítota élettel.

2016. máj. 30. 22:00
 57/113 anonim ***** válasza:
41%

a kérdésedre nem tudok válaszolni.

viszont, a barátnom és a férje kozt 12 éve nincs semmi!!! 17 évesen jottek ossze, most 36 évesek. barátnom már régen ott akarta hagyni a férjét, de nem tette meg...nem tudta. mindketten gyereket akartak..na, de igy?? végul az is osszejott, bár nem természetes uton. barátnom már beletorodott..sose tudta kihuzni a férjébol, hogy mi tortént....

2016. máj. 30. 22:24
 58/113 anonim ***** válasza:
32%
Boldog házasság lehet...
2016. máj. 30. 22:26
 59/113 anonim ***** válasza:
33%

Ha hazat vett neked az nagy dolog , jo ember lehet.

Ilyen tettet sokszor az ember meg a szuleitöl sem varhat.

Ez iszonyu nagy dolog. En gazdag ferfinek szultem gyereket es meg gyerektartast sem fizet.

A szex is muködött több kapcsolatomban is megis kihasznaltak es elhagytak.

Barmilyert is nem muködik a szex , teged megbecsul.

Nem sok Ilyent talalni

2016. máj. 30. 23:38
 60/113 anonim ***** válasza:
Na ez is egy ritka eset.Nehogy belevigyen valamilyen hülyeségbe , a gyerektéma is eléggé furcsa,ha nem közösül veled.
2016. máj. 30. 23:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!