Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnal miert csinalja...

Mit gondolnal miert csinalja ezt a ferjed? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

En 29 eves no vagyok, o 35 eves. Mas nemzetiseguek vagyunk, de mindketten europaiak, kb 10 eve ismerjuk egymast.

Gyakorlatilag a hazassag masnapjatol megszunt a szex kozottunk (6 eve vagyunk hazasok). OK ra nagyon nincs. Nem akarok dicsekedni, de kulsore biztos, hogy semmi gond velem, mindig 50 kg voltam, emellett formas, noies. 1 ujjamra 10 pasi is akadna. Lehet hihetetlen, de 1x sem csaltam meg. Azt bevallom, hogy gondoltam mar ra nem 1x, de ez inkabb csak a szex hianya miatt van. Ami a legfurcsabb az az, hogy mintha csak egyre jobban kotodnek hozza.

Tudom, nagyon sokan felzizzentek, hogy mit keresek meg mellette? Nekem senkim sincs, gyakorlatilag o a csaladom, de ha lenne, akkor se biztos, hogy eltudnam hagyni. Igen, gyenge vagyok, de foleg mert o is elbizonytalanit. Kedves velem, olelget, puszilgat, mindent megkapok tole a szexen kivul.

Sokszor felhoztam neki, de ilyenkor csak ideges lesz, hogy miert vadaskodom, egyszeruen csak faradt. De folyton ez a kifogasa. Gondoltam mar arra, hogy van valakije, de akkor miert nem akarja bevallani, ha mar rakerdeztem annyiszor? Ha ennyi ideje lenne valakije, akkor miert ne akarna mar vele elni? Illetve, akkor erzelmileg is megvaltozna a kapcsolata felem,nem? Vegso elkeseredesemben mar arra is gondoltam, hogy meleg, de ennyi erovel, akar beteg is lehet.

Probaltam mar megoldani, azt is felajanlottam menjunk el egyutt orvoshoz, ha tenyleg csak a faradtsagtol, de minden ilyesmitol elzarkozik. Egyebkent rengeteget sportol- mondjuk akkor en is ott vagyok, szinte mindent egyutt csinalunk-egeszsegesnek tunik, legalabbis nekem, laikusnak.

2016. máj. 30. 16:32
 71/113 anonim ***** válasza:
85%

Kédező! Hidd el, hogy a párod aszex!

Én is az vagyok. Sohasem szerettem a szexet, nem vagyok meleg vagy impotens. Egyszerűen nem vágyom rá!! A nőkhöz vonzódom, de szex nem kell! Mindig is nyűg volt számomra.

2016. máj. 31. 09:46
 72/113 anonim ***** válasza:
96%

Nem olvastam végig a válaszokat.

Én nem vártam volna 6 évig, de most már végképp nem várnék tovább.

Nem hiszem, hogy van valakije, legalábbis nem nő. Vagy beteg (mentálisan), vagy meleg, de hogy ez nem normális állapot, az biztos.

Gyereket pedig végképp nem vállalnék vele.

Mi az, hogy ideges lesz, ha erről akarsz vele beszélni?! Hát csak ne legyen ideges. Jogodban áll tudni az okot, választ kapni arra, hogy miért szexmentes a házasságotok.

Ha nem tud/nem akar kielégítő választ adni, ill. nem tud/nem akar ezen változtatni, akkor én elválnék. Még fiatal vagy, boldog lehetsz egy normális férfi oldalán.

2016. máj. 31. 12:15
 73/113 anonim ***** válasza:
100%

"Sokan irjak nem tisztel. Figyelmes, viragot hoz, ha szomoru vagyok, megvigasztal, mindig pozitiv, nem eletunt. Ha mar belecsomorlok a munkaba, egyszeruen leszervez egy utazast egy melegebb eghajlatu orszagba. Autot, hazat vesz nekem. Nem a penz a lenyeg, hanem, hogy magatol teszi. Azzal a penzzel, amiert o izzad meg. Gyakorlatilag az o fizeteset koltjuk, enyemet meg eltehetem magamnak. Mi mindent egyutt epitettunk fel. Tolem nem sajnal semmit. "

- ez nem tisztelet. Kompenzál.

2016. máj. 31. 13:12
 74/113 anonim ***** válasza:

09:46

A házasság után szünt meg a szex elõtte volt.

2016. máj. 31. 13:13
 75/113 anonim ***** válasza:
100%

A tisztelet az az lenne, ha őszinte lenne veled, és nem venne semmibe. Ha nem venné természetesnek, hogy szex nélkül telnek fiatal éveid.

A virág, sms, kedvesség, ház, autó, utazás csak külsőségek. Semmi jelentőségük a fentiek fényében, hogy pont azt nem adja meg, ami az alapja egy kapcsolatnak. És itt most nem a szexre gondolok, hanem az őszinteségre, és arra, hogy emberszámba vesz.

2016. máj. 31. 13:14
 76/113 anonim ***** válasza:
74%

Azt írod, kedves veled, virágot hoz, stb. Ez szép és jó, de ahogy beszélsz róla, nagyon úgy tűnik, hogy magadat győzködöd, hogy oké, hogy nincs szex de legalább jól bánik veled. Nincs szex, de legalább... Ne magadat győzködd.

Azt is írod, hogy anyagiakkal is elhalmoz. Azért teszi, mert bármit elviselsz neki. Ilyen nőt, még egyet nem talál, nem csoda, hogy foggal-körömmel ragaszkodik hozzád és elhalmoz.

Tedd fel magadnak a kérdés. Férfi? Ilyen egy igazi férfi?

Egy igazi férfi, ha megvan a megfelelő hangulat, feldob a konyhaasztalra és eleget tesz az ősi ösztönöknek. Vagy egy szenvedélyeset szeretkeztek az ágyon. De ez mi? Ilyen egy férfi? Oké, kell a virág, de virágot hozni egy óvodás is tud, de úgy szeretkezni veled, mint a párod, azt csak egy férfi tud. Mondd neki, hogy fiúból változzon át férfivá.

Megvezethetönek is tűnsz. 6 éve nem szexeltetek, de te még mindig elhiszed, hogy lesznek valaha gyerekeitek? A hév a házasság elején izzik leginkább, mindenki olyankor csinálja a gyereket. Akkor a legaktívabb. Azt már meg sem említem, hogy hagyod, hogy az eltartottja legyél és 6 éve nem mondja el neked az igazat sem, hogy mi a baja. Házasságban az öszinteség a minimum.

Vagy elhagyod, vagy elfogadod a helyzeted, hogy "legalább kedves veled". De ennek a vergödésnek, amit művelsz, semmi értelme.

És azt sem értem, hogy miért nem segítetted elö a dolgok menetét. Kezdeményezz.

Egyszer, mikor tényleg ki van pihenve és fekszetek egymás mellett az ágyban, bújj hozzá, csókolgasd és mikor látod, hogy merevedik neki, nyúlj oda és játssz vele.

2016. máj. 31. 13:58
 77/113 A kérdező kommentje:

Egy ovodassal nem tudok lelkizni, nem tudok jokat kirandulni, egyutt nevetni.

Gyereket, ha lenne szex se terveztunk volna korabban. Az tudatos volt, ahogy az is, hogy most megbeszeltuk lesz gyerek.

Nem vergodom, mert a szexmentesseg erzelmileg mar nem nagyon hat ram, mar csak kivancsi vagyok. :) Az a resz mar reg elmult, hogy emiatt sirdogalok. Ha en most duhos lennek, akkor elmennek otthonrol, vagy tanyerokat vagnek a fejehez. Szerintem nem ertitek, mert nem vagyok duhos, mar nem.

2016. máj. 31. 14:05
 78/113 anonim ***** válasza:
100%
13:13 azt én értem. Attól még lehet valaki aszex. Èn is szexeltem màr sokszor, de csak felesleges nyűgnek tartom.
2016. máj. 31. 14:13
 79/113 anonim ***** válasza:
44%

Te pedig azt nem érted, hogy ez az ember nem tisztel téged.

Nekem még valahol jóval előbb ütötte ki a szemem, amit a nyitott házasságról mondtál.

Hogy ha ő nem csal meg téged, akkor te se tedd.

Igen, csakhogy neki nincs igénye a szexre, neked pedig lenne, és ezt ő is tudja.

Keresztben leszarja az igényeidet, nem érdekli, ha szenvedsz.

Téged ez nem zavar.

Az igazság az, hogy mindketten orvosi esetek vagytok, így csak azt tudom mondani, hogy éljetek továbbra is boldogan együtt, hiszen valahol mégis összeilletek.

2016. máj. 31. 14:14
 80/113 A kérdező kommentje:

Nyitott hazassagrol igy egesz konkretan nem beszelgettunk. A megcsalasrol beszelgettunk, hogy ki milyen velemenyen van rola. Azt se mondtam, hogy belemennek e egyaltalan a nyitott hazassagba, akkor ha esetleg o ajanlana fel.

Sot azt se mondtam, hogy nekem fontosabb a szex, mint hogy egyutt legyunk. Vegulis a gyerek csinalasa kozben szukseg van ra, ebben mindketten egyetertunk, elotte-utana mar csak megegyezes kerdese, meg ha nem is szokvanyos ez igy a hetkoznapokban.

Viszont erdekes, hogy a tobbsegnek annyira fontos itt a szex, hogy emiatt boritana a hazassagat, azt amit eddig ketten elertek, es kidobna egy olyan embert, akire egyebkent minden korulmenyek kozott szamithat.

2016. máj. 31. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!