Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnal miert csinalja...

Mit gondolnal miert csinalja ezt a ferjed? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

En 29 eves no vagyok, o 35 eves. Mas nemzetiseguek vagyunk, de mindketten europaiak, kb 10 eve ismerjuk egymast.

Gyakorlatilag a hazassag masnapjatol megszunt a szex kozottunk (6 eve vagyunk hazasok). OK ra nagyon nincs. Nem akarok dicsekedni, de kulsore biztos, hogy semmi gond velem, mindig 50 kg voltam, emellett formas, noies. 1 ujjamra 10 pasi is akadna. Lehet hihetetlen, de 1x sem csaltam meg. Azt bevallom, hogy gondoltam mar ra nem 1x, de ez inkabb csak a szex hianya miatt van. Ami a legfurcsabb az az, hogy mintha csak egyre jobban kotodnek hozza.

Tudom, nagyon sokan felzizzentek, hogy mit keresek meg mellette? Nekem senkim sincs, gyakorlatilag o a csaladom, de ha lenne, akkor se biztos, hogy eltudnam hagyni. Igen, gyenge vagyok, de foleg mert o is elbizonytalanit. Kedves velem, olelget, puszilgat, mindent megkapok tole a szexen kivul.

Sokszor felhoztam neki, de ilyenkor csak ideges lesz, hogy miert vadaskodom, egyszeruen csak faradt. De folyton ez a kifogasa. Gondoltam mar arra, hogy van valakije, de akkor miert nem akarja bevallani, ha mar rakerdeztem annyiszor? Ha ennyi ideje lenne valakije, akkor miert ne akarna mar vele elni? Illetve, akkor erzelmileg is megvaltozna a kapcsolata felem,nem? Vegso elkeseredesemben mar arra is gondoltam, hogy meleg, de ennyi erovel, akar beteg is lehet.

Probaltam mar megoldani, azt is felajanlottam menjunk el egyutt orvoshoz, ha tenyleg csak a faradtsagtol, de minden ilyesmitol elzarkozik. Egyebkent rengeteget sportol- mondjuk akkor en is ott vagyok, szinte mindent egyutt csinalunk-egeszsegesnek tunik, legalabbis nekem, laikusnak.

2016. máj. 30. 16:32
 81/113 A kérdező kommentje:
Azt viszont emlitettem, hogy valamilyen szinten neha gondolok a szexre. Ez a resze igaz. Hogy ez mekkora szenvedes....az mar mas kerdes, olyan nagyon nem szenvedek, de teny, hogy neha eltudnam viselni. :)
2016. máj. 31. 14:20
 82/113 anonim ***** válasza:
83%

Jókat nevetni, kirándulni, egy baráttal is lehet. Ahhoz, hogy legyen egy barátod, nem kell összeházasodni vele. Van egy iszonyatosan kedves lány barátom. Tényleg nagyon szeretem. Akkor most én is házasodjak össze vele? Ugye, hogy butaság ez.

Hiába beszélitek meg, hogy lesz gyerek, ha nem szexeltek.

És igen, sokan borítanák a házasságot, mert mint említettem, jól érezni magát az ember, tudja a barátaival is, ahhoz nem kell összeházasodni. Azonban teljesen egészséges dolog, hogy egy házassághoz hozzátartózik a kielégítö szex. Mert ez is éppen olyan alapvetö igénye minden embernek, mint pl az, hogy szeressék. Pedig, ha belegondolsz, lehet úgy is létezni, hogy nem szeretnek. A szex is ilyen. Lehet férjed, anélkül, hogy szexelnétek. Csak az egész mű. Ezek alapvetö emberi igények. Egyáltalán nem a modern kor találmánya.

Nem fogok regényt írni a szex fontosságáról egy párkapcsolatban. Olvass el legalább egy ilyen könyvet a témában. Ha eddig nem értetted, majd megvilágosodsz.

Egyébként:

[link]

[link]

De nyugodtan beleáshatod magad az internetbe is.

Szex nélkül az egész nem párkapcsolat. Jelenleg, csak két barát vagytok, akik együtt élnek.

2016. máj. 31. 16:03
 83/113 A kérdező kommentje:

Teged szokott csokolgatni a baratod? Virraszt mellett a korhazban? Megcsinalja a hazimunkad, ha faradt vagy? Latod, szerintem sok latin macso ferj, ezeket nem teszi meg. :) Akkor az o hazassaguk is mu? Tokeletes ember nyilvan nincs, de a legtobb hazassagban vannak hibak. Hogy kinek mi a fonotsabb...ezen bukik vagy sem a dolog. Ha nekem fontosabb lenne a szex, mint ezek, akkor bukna.

Miert ne lehetne gyerek? Ha abban benne van, hogy probalkozzunk akarmennyi ideig, ha mar eldontottuk, hogy akarunk gyereket. Az mas kerdes, hogy utana se biztos, hogy lesz szex, pont mint elotte.

2016. máj. 31. 16:21
 84/113 anonim ***** válasza:
30%

Azt írod, néha jól esne szexelni. De nagyon könnyen elfogadtad a helyzeted, valószínűleg alacsony libidójú nö lehetsz. Ilyen is van. Fogadd el a helyzeted, ha jó neked így. Csak akkor ne keress okokat és ne írj kérdést a gyakorikérdésekre, mert a helyzeten te sem akarsz változtatni. Ha igazán akartál volna, fél év után megtetted volna. Más nö, már pár hónap elteltével riadóztatna.

Írod, hogy gyenge nö vagy és nincs más neked rajta kívül. Ebböl is eredhet a jelenlegi helyzet, hogy nem akarsz egyedül lenni. Azt is írod a kérdésedhez, hogy elbizonytalanít a kedvességével. Ölelgetésekkel, puszikkal magához tud láncolni. Valószínűleg olyan nö lehetsz, aki egész életében, sosem kapta meg a kellö szeretetet. Vagy kaptál, de nem annyit, amennyit szerettél volna. És most jött ö, akitöl megkapod és ezzel le is kenyerezett. Az is közrejátszhat, hogy kevés férfi volt az életedben, és akik voltak, azok se lehettek valami nagy számok, a szex sem volt igazán jó velük, mindegyikkel elmaradt az extázis, amikor izzadtan, a korábbi orgazmusok miatt remegö testtel könyörögsz még egy utolsó orgazmusért, mert már nem bírsz többet. Mert a szex ilyen is lehet. Valószínűleg nincs viszonyítási alapod. De föképp az, hogy töle kapsz annyi szeretetet, amennyit senki mástól.

Az egész dolog, hogy nem szexeltek még egy dolog. De az, hogy 6 éve nem mondja el, hogy miért nem, az az ami még ennél is jobban kiborítja a bilit. Nem tart annyira értékesnek, hogy ezt, pont a legbennsöbb, legintimebb titkát nem osztja meg veled, a párjával. Valószínűleg éppen ennyit is érsz neki. Hitegetheted magad, hogy húde kedves veled, meg jókat kirándultok. Inkább vesz neked egy házat, azért, hogy a mocskos kis titkát ne kelljen elmondania. Ennyit érsz neki. Azt gondolod, egy ház, nagy szám. De nem az. Házat bárki vehet. De öszintén megnyílni egy másik személy elött, feltárni a privát, belsö világunk, na az az, amit senki sem tud megvenni és ahhoz kell igazán bátornak lenni. Benne ez a bátorság nincs meg.

2016. máj. 31. 16:23
 85/113 A kérdező kommentje:
Es meg sorolhatnam...megmasszirozna munka utan, vesz neked egy csaladi hazat? Megtanulna az anyanyelved, ha ilyen nehez nyelv lenne, mint a magyar? Raadasul ugy, hogy itt semmi haszna.
2016. máj. 31. 16:23
 86/113 A kérdező kommentje:
Miert ne irhatnek ki kerdest ide? Ki tilthatna meg? Nem azt mondtam, hogy azert mert a gyakorin azt mondjak, valjak el, akkor elfogok. Azert ennyit nem jelent nekem egy idegen ember szava se, meg szaze se. Viszont szivesen megvizsgalnam a kerdest masok szemszogebol is. Illetve attol, hogy elmelkedek rola, nem jelenti azt, hogy szenvedek is tole, puszta kivancsisag, nem kell moge tanyercsapkodos dramat kepzelni.
2016. máj. 31. 16:25
 87/113 anonim ***** válasza:
51%

Csókolgatni nem. De egy barát virraszt mellettem a kórházban. És egy lakótárs megcsinálja a házimunkát. Ezek nem nagy dolgok. És ne az alja férfiakhoz viszonyíts, hanem egy normálishoz. Egy normálisnak ezek alap dolgok.

Nagyon véded. Nem baj, a te életed, te így döntöttél. Ha elfogadod a helyzeted, könnyebb lesz.

2016. máj. 31. 16:26
 88/113 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdezö!

Leírtam, hogy miért vett neked családi házat, esetleg olvasd végig a hozzászólásom.

2016. máj. 31. 16:28
 89/113 anonim ***** válasza:
41%

szerintem ne foglalkozz az itteni szexmániás, v. meleg válaszokkal.

A lényeg: Van egy rendes ember akivel jól érzitek magatokat. Véleményem szerint mindketten aszexuálisak vagytok, tehát egyszerűen nem érdekel a téma (sok ilyen van, csak nem a gyakorin, mondtam a Krisnások mind ilyen ún. szűzházasságban élnek, csak akkor vannak együtt, ha utódot akarnak).

(amúgy, meg hagyd a gyakorit, még soha senkinek a problémáját nem oldották itt meg)

Becsüljétek meg egymást, éljetek boldogan

2016. máj. 31. 16:31
 90/113 A kérdező kommentje:
Lehet nem akar megbantani. En se szivesen bantanam meg azt, akivel le szeretnem elni a hatralevo eletem. Sose csalnam meg, de tegyuk fel, hogy megcsalom. Mi van utana? Ugyanez a helyzet,ha leszbikus lennek, vagy aszex. Itt jottok azzal, hogy az a bator, meg emberseges, aki elmondja. Pedig nem, szerintem ha mar megtette, nyomja csak a kis lelket, ne akarja a masikra is atrakni, max akkor ha nem szereti a masikat, es el akar tole valni, mert mindenki tudja, hogy egy ilyen utan sose lesz a regi semmi. Persze attol engem meg furdalhat a kivancsisag.... Na meg persze mi van ha csak siman aszex? Nyilvan tudja, hogy azota magamtol is rajottem, hogy ez a legvaloszinubb. Valojaban sokat nem valtoztatna a mostani helyzeten. En is szeretnem, hogy beszeljen rola, de ennyi ido eleg volt arra,hogy belegondoljak az o helyzetebe is. Empatia. Pont ezert tettem fel a kerdest is, kivancsi voltam, hogy ki hogy latna/elne ezt meg, foleg, mert nem egy hagyomanyos sztori. A haz egy dolog, egy a millio kozul. Es ne mondd azt, hogy ez termeszetes, mert tudom,hogy nem az, foleg ezt a topikot olvasgatva.
2016. máj. 31. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!